מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהח23/01/2014
אני בהריון ועשיתי בדיקת דם השבוע. בזמן שהאחות דקר אותי עם המחט כדי לקחת לי דם, הבחנתי שעל הכפפה של היה דם (כנראה שהתלכלכה מדם של זה שעשתה לו לפניי). שאלתי היא: אם היא נגעה בי או במחט שאיתה עשתה לי בדיקה עם הכפפה שעליה היה כתם דם, האם ניתן להידבק כך באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/01/2014מאחר והמחט חד פעמית וחא היה בה שימוש קודם ומאחר ורק המחט חודרת את העור, אין כל סיכוי להדבקה גם אם היה דם על הכפפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ח23/01/2014אז גם אם האחות נגעה עם הכפפה המוכתמת בדם ביד שלי או במחט, בכל מקרה לא ניתן להידבק? כי כשהאחות חיפשה לי וריד היא נגעה בי עם אותה כפפה ועם אותה כפפה היא גם החדירה את המחט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים
ח24/01/2014בבקשה תענו, אני חייבת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/01/2014האחות לא נוגעת אף פעם בקצה המחט, מדובר במיוד סטרילי וחד פעמי
גם במקרה קיצוני שבו נגעה בקצה המחט עם כפפה מוכתמת בדם יבש אין מצב להדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ח26/01/2014ואם הדם על הכפפה לא היה יבש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים??
ח28/01/2014תענו בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2014כל מקרה האחות לא נוגעת בחלק המתכתי שנכנס אל הגוף
אין מצב ורצוי להרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ח02/02/2014לא הבחנתי אם בכלל האחות החליפה מחט. האם ייתכן מצב כזה שאחות לא תחליף מחט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ח04/02/2014למה אין כאן מענה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ח05/02/2014בדיון אחר מישהו שאל אם לא מחליפים כפפה בין בדיקת דם מבדיקת דם האם ניתן להידבק ועניתם לו כי אם אין דם על הכפפה אין סכנה להידבק אבל במקרה שלי כן היה דם על הכפפה ואשמתם בכל זאת כי לא ניתן להידבק. אשמח לקבל תשובה נוספת שכן התשובות שונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים???
ח11/02/2014למה לחלק עונים ולחלק לא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/02/2014אין מצב שנדבקים ממגע עם דם על עור אלא אם כן ישנו פצע עמוק וגדול והדם עם עומס נגיפי משמעותי- דברים שלא קיימים במקרה שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ח13/02/2014אבל אם האחות נגעה עם הדם על הכפפה במחט שאיתה עשתה לי בדיקת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/02/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)