מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה לאחר 44 יוםדני26/01/2014
שלום
האם בדיקת קומבו לאיידס שיצאה שלילית 44 יום אחרי קבלת מין אוראלי לא מוגן, ללא קונדום, מנערת ליווי שלא הופיע שום דם בפה שלה, נחשבת כאמינה וסופית? האם יש צורך בביצוע עוד בדיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאחר 44 יום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/01/2014בדיקה שלילית אחרי 44 ימים יכולה להחשב שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
דני26/01/2014היי
כלומר אין צורך בעוד בדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דני26/01/2014אני יכול להיות רגוע עם תשובה שלילית אחרי44 יום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/01/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
דני27/01/2014שלום רב
קיבלתי תשובה בפורום אחר באתר זה שעל מנת לקבל תשובה באמינות טובה הייתי צריך לבצע בדיקת קומבו אחרי 7 שבועות לפחות, אני מאוד חרד עכשיו. בבקשה תענו על כל שאלותי.
1.האם בדיקת קומבו היא הבדיקה המשולבת דור 4?
2. האם אני צריך לחזור על הבדיקה שיצאה שלילית 44 יום אחרי קבלת מין אוראלי לא מוגן . אני הנמצץ.
3.האם חיכוך אברי מין בזמן ששני הצדדים היו עם תחתונים בלבד מסכן באיידס?
אני מאוד מבולבל וחרד . בבקשה לענות על כל השאלות שלי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2014כל הבדיקות בארץ הן דור רביעי
אין הבדל משמעותי בין 44 ל 49 ימים
אין צורך לחזור על הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)