עיסוי ארוטי ובודי מסג' וחרדה נוראית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיסוי ארוטי ובודי מסג' וחרדה נוראית
    אמיר
    22/02/2014

לפני יומיים הייתי במכון לעיסויים ארוטיים ומאז אני לא מסוגל לתפקד
    שתי נקודות מטרידות אותי מאוד:
    1. יום לפני קיבלתי מכה קלה ברגל ונהיה לי שפשוף קל מתחת לברך שעדיין כואבת לי.
    תוך כדי שהבחורה עשתה לי עיסוי היא גם נגעה באזור המשופשף על הרגל בידה.
    בהנחה שלא היה למעסה שום חתכים או דימומים בידיים, מה הסיכון שנדבקתי בHIV?
    2. בסוף המסאג' היא עשתה לי הרפיה ביד כאשר התישבה מעל האגן שלי והצמידה את איבר המין שלי לבטן התחתונה שלה והרגשתי שבסיס האיבר נגע לה באיבר המין(הרגשתי את ערוותה) אבל לא היה כל מגע שהוא בין ראש הפין לאיבר מינה. יש לציין שהמעסה לא הספיקה להגיע לפורקן כלל.
    האם האקט הזה נחשב ברמת סיכון גבוהה מבחינת hiv ואיידס?? אני מתכוון לעשות בדיקות בתום 7 שבועות מהאירוע אך בינתיים אני משתגע מזה ולא יותא לי מראש.
    אנא תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר לורבר אנא התייחסותך

אמיר
    23/02/2014

למה דליגת עליי , אני בחרדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי ארוטי ובודי מסג' וחרדה נוראית - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    23/02/2014

מכל התאור שלך עולה שלמעשה הסיכוי להדבקה הוא אפסי או לא קיים בכלל!
    העובדה שזה לא יוצא לך מן הראש מעידה כמובן על חרדה קשה.
    המסקנות העיקריות הן:
    1) כדאי לך לבצע בדיקה לגילוי נוגדנים לנגיף (קומבו) - גילוי נשאות לאחר שבעה שבועות מפני שא ני מניח שהעניין לא ירפה ממך מבלי שתעשה את הבדיקה.
    2)* ראוי שתגש לטפול נפשי שיעזור לך להשתחרר מן הלחץ המידי.
    אני חוזר וקובע בנחרצות שלא נדבקת באיידס על פי מה שאתה מתאר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה לאחר נשיקה צרפתית

אמיר
    26/02/2014

תודה על התשובה, למרות שמהתשובה שלכם אני מבין שאני לא אמור להיות בלחץ מהמקרה הנ״ל אך אני עדיין מוטרד מהאפשרות שבאם היה מגע ולו הקטן ביותר בין איברי המין שלנו שאני כמעט בטוח שלא היה, האם זה היה מעלה את הסיכון להדבקות עד מאוד? ועוד שאלה שאני מוטרד ממנה עד מאוד, אני מקווה שתענו לי עליה מהר בבקשה. התנשקתי עם מישהיא לאחר האירוע המדובר נשיקה צרפתית אבל לא עמוקה במיוחד והבחורה היתה לאחר נטילת אוגמנטין עד לפני 3 ימים, שאלתי היא, האם בהשפעת האנטיביוטיקה שמחסלת הן את החיידקים הרעים אך גם את הטובים, האם הרוק של הפה מאבד את התכונה שלו שבדרך כלל מכיל את האינזימים שמנטרלים את היכולת של נגיף ה- HIV להדביק בנשיקות בהנחה שאין פצעים או דימומים ?? מודה לכם מראש אנא תשובתכם המהירה , אני חושש לבריאות הבחורה במידה ונשקפת לה כל סכנה,
    מה שמטריד אותי ושבגללו אני פונה אליכם שוב, שיום למחרת היא אמרה לי התעוררה עם פריחה קלה על הידיים והרגליים וגם מסביב לפה והשפתיים וחשה גירודים , האם זה יכול להיות סמפטום של הדבקה של מחלת מין כלשהיא ובמיוחד HIV ??
    אנא תשובתכם המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?? בבקשה

אמיר
    27/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא תענו לי בבקשה

אמיר
    02/03/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה לאחר נשיקה צרפתית - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    04/03/2014

כל מה שאתה מתאר הוא ביטוי לחרדה שאין לה כל ביסוס בנסיבות המקרה! אין כל סיכוי להדבקה על סמך התאור שלך ואם אתה ממשיך להיות בחרדה עמוקה ראוי ורצוי שתפנה לטיפול נפשי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו