מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוטרדתנועה23/02/2014
שלום רב,
אני בחורה בת 31 וקיימתי יחסים לא מוגנים עם בחור- זה היה סטוץ חד פעמי ואני מוטרדת מאוד מאז ובחרדה נוראית.
זה קרה לפני שבועיים בדיוק ורציתי לשאול כמה שאלות:
1. האם כדאי לעשות בדיקה בשבוע הבא- כלומר שלושה שבועות או לאחר שבעה שבועות?
2. תוך כמה זמן מתקבלות תוצאות?
3. היכן אפשר לבצע בדיקה- אני גרה בירושלים.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/03/2014אין טעם מיוחד לעשות בדיקה אחרי שלושה שבועות שכן זה לא חוסך בדיקה שבעה שבועות מן המקרה. התשובות מתקבלות תוך מספר ימים. את יכולה לעשות בדיקה אנונימית בועד למלחמה באיידס בתל אביב אבל כמובן הן דרך קופת החולים או במרכז האיידס בהדסה-כדאי לודא קודם לכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בנטואיץ
עמית04/03/2014שלום רב,
כל הזמן נאמר בפורום שבמקרה של הדבקה חריפה שלושה שבועות זה מאד מהימן. מדוע כעת אתה מציין שאין לכך ערך. הרי הרופאה בפורום זה כל הזמן חוזרת ומדגישה את הנושא של הדבקה חריפה. אשמח גם להסבר יותר ברור למה הכוונה בהדבקה חריפה. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)