מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רגועאבי05/03/2014
שלום לפני שנה וחצי ההיתי אצל נערת לווי הסקס היה אם קונדום אבל היה מין אואלי הדדי אני לה והיא לי ללא קונדום . לאחר כמה זמן הרגשתי כאבים באיבר המין שלי ללא הפרשות עשיתי בדיקות std לאחר חודש יצאו שלילי . לאחר 50 ימים עברתי בדיקת hiv דרך מכבי שיצאה שלילית . אבל בבדיקות דם יצא שיש לי תיפקודי כבד גבוהים נילחצתי ועברתי עוד בדיקת hiv לאחר 70 יום מהמגע האחרון שיצא שלילי . אבל תיפקודי הכבד המשיכו להיות גבוהים .רופא המישפחה שלך אותי לבדיקות לצהבת b וc שגם יצאו שלילי אבל לא עבר חצי שנה מיזמן המגע . וגם כל הזמן הבדיקות דם חוזרות אם תיפקודי כבד גבוהים שקיעת דם גבוה וגם אמוגלובין igm גבוה . לאחר חמש וחצי חודשים מהמגע האחרון עשעתי בדיקת מהירה וגם רגילה בוועד למילחמה באיידס שיצא שלילי וגם לאחר 9חודשיים עשיתי בדיקה בבילנסון שיצאה שלילי ולאחר שנה מהמגע האחרון עשיתי עוד בדיקה לhiv בבילנסון שיצאה שלילי . השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ? ואם אני כבר יכול להיות רגוע בנוגע לhiv ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רגוע
אבי06/03/2014אפשר תשובה הבקשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגוע - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/03/2014אין כל ספק שאין לך HIV!!!
הפרעה בתפקודי הכבד יכולה להיות בלי כל קשר לארוע המגע שתארת. יש מקון לברר מה זה אבל אתה יכול לרדת לגמרי מן החשש של HIV!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגוע
אבי23/03/2014,תודה על התשובה . עוד שאלה באילו מצבים הבדיקה לא אמינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגוע - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`31/03/2014אין מצב שהיא לא אמינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגוע
אבי25/04/2014שוב שלום . מיהוא פירסם פה את העתר של הבדיקה וציין שיש כמה גורמים שיכולים לשבש את הבדיקה . האם זה נכון ?
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/2014זה רק מבלבל אותך לא כל הצדקה ואין לכך כל קשר לכל מה שתארת. בסהכ הבדיקה מאוד מהימנה ורק בנסיבות מאוד מיוחדות ישנה הפרעה בתוצאה וזה בודאי לא שייך למקרה שלך.
פרופ` צבי בנטואיץ`26/04/2014בנושא HIV אין כל סיכוי שנדבקת והחרדות שלך פשוט משגעות אותך ללא הצדקה.
העובדה שיש לך תפקודי כבד מופרעים אינה קשורה כלל באותו ארוע ולכל היותר מחייבת בדיקה ומעקב של רופא פנימי או מומחה למחלות כבד אבל תוך הדגשהשזה בודאי לא קשור באותה חשיפה ובטוח לא HIV!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגוע
אבי02/05/2014שוב שלום אני יודה לך מעוד אם תגיד לי מה יכול לשבש את הבדיקה . כי לא רק בעית כבד מדובר מאז המיקרה גם שומני הדם שלי עלו משמעותית ודם שקיעת הדם קצת חורגים וגם קצת המוגלובין igm גבוה תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתו
אביר02/05/2014במסמך שהצגתי שהfda הציג אכן יש גורמים שיכולים לשבש את הבדיקה , אני אעדיף לא לציין אותם כדי לא לעורר בהלה . אבל שאלתי הכללית היא אם אכן הבדיקה יכולה להשתבש למה ההנחיה של משרד הבריאות היא לסמוך על הבדיקה במאה אחוז לאחר 7 שבועות ? למה להיות אדישים ? הבדיקה יכולה להשתבש = נשאים שלא מודעים להיותם נשאים = הפצה של איידס בישראל ללא מודעות . ושאומרים שיבוש הכוונה היא לשלילי כוזב ? או שפשוט הבדיקה מראה על לא מגיב כביכול לא יודעת את התשובה . אתם כל כך רגועים בנושא כי שלילי זה אכן שלילי ? . בבקשה להתייחס לזה ברצינות. יכול להיות שיש נשאים שלא מודעים כי כל מרכזי האיידס שעושים את הבדיקה לא בוחנים את הנתונים שאכן יכולים לשבש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור
אביר02/05/2014הסבר לנו בהרחבה נושא זה פעם אחת ולתמיד בבקשה, המון שאלות צצות סביב הנושא אצל אנשים שמתעמקים בכל הנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה
אביר04/05/2014?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעניין גם בשאלה
אביר13/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעניין גם בשאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)