אצבעות ובדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצבעות ובדיקה
    עודד
    16/03/2014

האם ניתן להידבק ב hiv מהחדרת אצבע לנרתיק של אישה ומהחדרת אצבע של אישה לפי הטבעת שלי?

בהנחה שתמיד יש פצעים כאלה או אחרים על האצבעות, אבל אין דימום ברמה של כריתת אצבע.

ואם צריך להיבדק, האם חובה לחכות 49 יום או שהקדמה בכמה ימים תהיה עדיין מספיק אמינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבעות ובדיקה

הוספת תגובה

• אצבעות ובדיקה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    18/03/2014

אין סכנת הדבקה בדרכים שתיארת
    לגבי הבדיקה - שלושה שבועות אחרי הארוע ניתן לאבחן הדבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצבעות ובדיקה - המשך

עודד
    20/03/2014

ואם אני בכל זאת מתעקש לבצע את הבדיקה, ולו בכדי להרגיע את המצפון המייסר על השטות שעשיתי, אני מבין שהבדיקה וודאית רק אחרי 49 ימים?

כמה מהמקרים מתגלים אחרי 28 יום?
    שמעתי שכ- 95% עד 98%. זה נכון?

באנגליה באמת אומרים שאחרי 4 שבועות הבדיקה היא סופית. למה בארץ דבקים ב- 7 שבועות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענייני בטיחות

BIO
    22/03/2014

הרבה רופאים יגידו שתאורטית, אחרי 4 שבועות אצל כל אדם עם מערכת חיסון נורמאלית הבדיקה תשקף את מצבו. 7 שבועות זה זמן שכולל טווח ביטחון. (מסיבות מובנות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו