מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוקל האם לפנות למיון ולבקש PEPרון18/03/2014
היי
אני נמצא כרגע בארהב ואתמול בערב נפגשתי עם בחור.
קיימנו יחסי מין לא מוגנים (כאשר אני האקטיבי). חשוב לי לציין שהמגע המיני היה קצר ולסירוגין (כחמש דק לסירוגין. סוג של "משחק" ששיחקנו - חדירה למשך כחמש דק, הפסקה, ושוב חוזר חלילה).
היום אני יושב בבית וחושב שאולי עליי לבקש מחדר מיון טיפול מניעתי (PEP), האם יש סיכון להדבקה במצב כזה?? חשוב לציין שהגמירה לא הייתה בעת החדירה, וכמו כן שאיני יודע מה הסטאטוס של הפרטנר.
סליחה מראש על הפרטים אבל חשוב לי להיות מדוייק כדי שאוכל לקבל תשובה מדוייקת ככל האפשר.
מבקש תשובה מהירה ככל האפשר כי הבנתי שמדובר בחלון הזדמנויות של 72 שעות וככל שהטיפול ניתן מהר יותר כך סיכויי להצלחה טובים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושב שכדאי לך לפנות לרופא
BIO18/03/2014ולספר לו את זה והוא יחליט אם לתת לך את הטיפול, אין לך מה להפסיד פשוט תגש לבית החולים ותבקש...בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)