חרדה אשמה ובושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה אשמה ובושה
    נעמה
    23/03/2014

אני בת 17 נאנסתי לפני כשמונה חודשים ע"י גבר בן 30
    אני יודעת עליו שהוא קיים יחסי מין עם הרבה בחורות,כולל גם נערות ליווי
    אני הייתי במחזור והוא היה בלי קונדום , הוא לא גמר בפנים
    בזמן האחרון אני מרגישה נורא חלשה , ובשלושה חודשים האחרונים היו לי שלוש דלקות בגרון,בנוסף יש לי פצע כואב על הלשון כאבי ראש ובחילות
    אני נורא מפחדת להיבדק,אני מרגישה בושה ואשמה. ולפני שאני עושה את הצעד הזה אני רוצה לדעת אם יש סיכוי גבוהה שנדבקתי בנגיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה אשמה ובושה

הוספת תגובה

• אונס..

דני
    24/03/2014

שלום לך,

בלי קשר לאיידס או מחלות אחרות את חייבת ללכת ולהתלונן על הבחור! מה שנעשה לך ייעשה ונעשה לאחרות, מעשיו לא ייפסקו עד שאחת תאזור אומץ להתלונן והבחור יישב את עשרים השנים הבאות בכלא.
    בנוגע לאיידס אין לך הרבה ממה לחשוש וסתם להכנס לחרדות. אמנם רצוי שתעשי בדיקות לכלל מחלות מין ולא רק לאיידס אבל הסיכוי די נמוך ולכן אין סיבה להכנס לחרדות מיותרות שרק ייפגעו במהלך התקין של חייך.

רצוי גם שתפני לקבל טיפול ו- או מעקב פסיכולוגי ויפה שעה אחת קודם. את חייבת עזרה!

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה אשמה ובושה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    31/03/2014

בשום פנים אי אפשר לקבוע אם לא יודעים אם הוא נשא או לא. יחד עם זאת אני מאוד ממליץ לך להבדק שכן יש לכך השלכות חשובות מכל הבחינות ובראש וראשונה חשוב עבורך . לכן התגברי על הפחד שלך ולכי להבדק כדי להסיר את הספק הזה ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו