מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה אשמה ובושהנעמה23/03/2014
אני בת 17 נאנסתי לפני כשמונה חודשים ע"י גבר בן 30
אני יודעת עליו שהוא קיים יחסי מין עם הרבה בחורות,כולל גם נערות ליווי
אני הייתי במחזור והוא היה בלי קונדום , הוא לא גמר בפנים
בזמן האחרון אני מרגישה נורא חלשה , ובשלושה חודשים האחרונים היו לי שלוש דלקות בגרון,בנוסף יש לי פצע כואב על הלשון כאבי ראש ובחילות
אני נורא מפחדת להיבדק,אני מרגישה בושה ואשמה. ולפני שאני עושה את הצעד הזה אני רוצה לדעת אם יש סיכוי גבוהה שנדבקתי בנגיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אונס..
דני24/03/2014שלום לך,
בלי קשר לאיידס או מחלות אחרות את חייבת ללכת ולהתלונן על הבחור! מה שנעשה לך ייעשה ונעשה לאחרות, מעשיו לא ייפסקו עד שאחת תאזור אומץ להתלונן והבחור יישב את עשרים השנים הבאות בכלא.
בנוגע לאיידס אין לך הרבה ממה לחשוש וסתם להכנס לחרדות. אמנם רצוי שתעשי בדיקות לכלל מחלות מין ולא רק לאיידס אבל הסיכוי די נמוך ולכן אין סיבה להכנס לחרדות מיותרות שרק ייפגעו במהלך התקין של חייך.
רצוי גם שתפני לקבל טיפול ו- או מעקב פסיכולוגי ויפה שעה אחת קודם. את חייבת עזרה!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה אשמה ובושה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`31/03/2014בשום פנים אי אפשר לקבוע אם לא יודעים אם הוא נשא או לא. יחד עם זאת אני מאוד ממליץ לך להבדק שכן יש לכך השלכות חשובות מכל הבחינות ובראש וראשונה חשוב עבורך . לכן התגברי על הפחד שלך ולכי להבדק כדי להסיר את הספק הזה ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)