מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששגיא26/03/2014
שלום,
אני מטופל באטרפילה מזה שנתיים ולפני 5 חודשים הCD4 שלי היה 900 וכעת בבדיקה האחרונה הוא ירד ל614 כאשר אני מתחת לסף הנראות (VL). חודש לפני שעשיתי את הבדיקה האחרונה חליתי בוירוס ויאלי וכמו כן יש לי קצת התחלה של סינוסיטיס כרוני.
אני נבהלתי מהירידה בCD4 ,אבל הרופא אמר שבאחוזים זה אותו דבר וזה לא מדאיג בכלל.
שאלתי היא האם זה נכון וסביר שכמעט 300 ירד ב5 חודשים? האם יש חשש שאני אמשיך בירידה ובבדיקה הבאה ארד ל300 או חלילה יותר?אני ממש בחרדות ומתחיל לחשוש שאני בדרך להיות חולה ולא נשא.
כמו כן הרופא ואני החלטנו לשנות את הטיפול לאויפלרה כדי שיהיו פחות בעיות בטווח הרחוק לגוף. האם זה נכון שהאטריפלה עושה יותר נזקים בטווח הרחוק?
מה היתרונות והחסרונות של התרופה החדשה מול הישנה.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`31/03/2014את הדיון הזה חשוב לקיים עם הרופא המטפל שלך ולא דרך האינטרנט! כללית אטריפלה מכיל סטוקרין ויכול לגרום להשפעות על מערכת העצבים וגם נפשית. לגבי הירידה שאתה מתאר אם האחוזים נשארו כשהיו אין כל מקון לדאגה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)