מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף-איידסאמיר01/04/2014
נערכה לי בדיקת MRE שבה הכניסו לי לפניה עירוי(מעיין כניסה לוריד מעל המרפק זאת הכוונה שלי כמו ברז ליד שכחתי את השם).
הרופא הזריק לי בהתחלה מים לכניסה לוריד כדי לשטוף אותו.הוא השתמש במזרק שהוא השתמש אצל מטופלים אחרים כדי לשטוף!יכול להיות שהיה נגוע בדם של אחרים כי אצלי היה דם איפה שהוא הזריק!
יתרה מכך,בבדיקת MRE עצמה חוברתי לחומר ניגוד עם חוט בכניסה לוריד שבאמצע הבדיקה הכניסו לי חומר ניגוד.
החוט שחובר למכונה שהזריקה את החומר ניגוד והתחברה ליד שלי גם לא הוחלף וכנראה שהמטופלים לפני גם השתמשו באותו חוט(מספיק שבכניסה לוריד היה קצת דם אצלם וזה נגע ואז זה נכנס אצלי זה יכול לגרום למחלות איומות).
שוב,אני אומר שהשתמשו בדברים ולא החליפו אותם כי לא ראיתי שהחליפו.אבל במקרה ולא החליפו מה הסיכויים להדבק באיידס ובעוד מחלות איומות?
עשיתי את הבדיקה בניידת MRI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף-איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/04/2014אין מצב של שימוש חוזר בציוד !!
כל הציוד להכנסת עירוי והזרקה הינו חד פעמי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)