מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה מנוזל מקדיםרוני04/04/2014
אם גבר שנגע בעצמו והיה לו נוזל מקדים על היד, על האצבעות שלו ואח"כ נגע לי בפיטמה ( שיחק צבט לי אותה ), כאשר הפיטמה הייתה עם חתך שקרה כשעה לפני האירוע מסכין גילוח , חתך קטן כחצי ס"מ בראש הפיטמה, (לאחר שנחתכתי ניגבתי את הדם ), אולם במידה ולוחצים על הפיטמה אז יוצא ממש מעט דם ולכן החשש שלי שהוא נגע בי בפיטמה וצבט אותה עם נוזל זרע מקדים, ( אני לא בטוח שהיה לו) אבל במידה וכן נגע נוזל מקדים בחתך הפתוח שלי תוך כדי צביטה
האם ישנו סיכון? או שצריך פתח ממש גדול וכמות רבה מאוד של נוזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה מנוזל מקדים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/04/2014שאלה מענינת, לא נראה לי שיש סיכוי
אבל שווה לך להיבדק 3 שבועות אחרי על מנת להסר כל ספק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
רוני08/04/2014שוחחתי עם פרו צבי והוא אמר לי שאין שום חשד ושום סיכוי ואין צורך בבדיקה ואני יכול להיות רגיל עם בת הזוג שלי.. כעת אני בלחץ שאולע כעת סיכנתי אותה. האם אין צורך בכמות משמעותית של נוזל בפצע פתוח מדמם משמעותית?? קצת מפתיע שהדעות שונות בין רופאים בנושא כל כך רגיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה
רוני09/04/2014אפשר תשובה בבקשה לשאלה הנוספת ששאלתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)