מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים ראשונים אחריי 24 שעות?דודו05/04/2014
שלום,
לפני כ48 שעות קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי והיתה השתפשפות בין איברי המין שלנו ללא קונדום, וגם היה מין אוראלי ללא קונדום, אך חדירה מלאה היתה עם אמצעי מניעה.
בידיוק לאחר 24 שעות מהיחסי מין התחלתי להרגיש חולשה חזקה ונהיה לי חום.
והיום (שזה לאחר עוד 24 שעות) הופיעו שלשולים בלתי פוסקים למשך כל הלילה. מה שמרגיע זה שאין כאבי גרון וכל שאר הסימנים המפורטים בפורומים ובאינטרנת.
האם אני צריך לדאוג או שכמו שקראתי באינטרנת עד כה הסימנים אמורים להתחיל כשבוע-שבועיים לאחר ההדבקות, ויכול להיות שבכלל תפסתי וירוס אחר.
תודה רבה, התשובה שלכם ממש תעזור לי, אני כבר לא יודע מה לחשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודו
רן06/04/2014עד שיענו לך כאן אתה תשתגע, וחבל.
אני לא רופא, אבל יכול להבטיח לך שאם זה כל מה שקרה, אז אין שום סיכוי שנדבקת באיידס.
באיידס נדבקים אך ורק מקיום יחסי מין מלאים, אנאליים או ואגינליים.
מקבלת מין אוראלי בוודאי שלא ניתן להידבק.
אז אתה יכול להרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דודו06/04/2014תודה גבר!
מקווה שאתה צודק ואני לא בתוך ה1% האלה שכן תופסים אידס מקצת השתפשפות ואוראלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודו
רן07/04/2014מאיפה הבאת את ה- 1% האלו?
0 (אפס) אחוזים נדבקו באופן הזה.
בכל ההיסטוריה של המחלה לא נרשם אפילו מקרה אחד של הדבקה משפשוף או ממין אוראלי שנעשה עם אישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`08/04/2014אני מסכים לגמרי עם רן אין כל סיכוי להדבקה על פי התאורים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים ראשונים אחריי 24 שעות? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`08/04/2014כל מה שאתה מתאר לא מעיד בשום אופן על הדבקה. יתר על כן גם תאור המגעים שהיו לך מצביעים על כך שאין סיבה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)