מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאביר17/04/2014
שלום וברכה , ברצוני להציג פה מידע מעניין שקראתי . המידע שאני מביא זה מאתר alere החברה הרשמית שהמציאה את בדיקת הקומבו שלנו באישור ה fda . הצלחתי לצלם את החלק התחתון של העמוד משום שזה לא נכנס לתמונה הכל . בחלק ההתחלתי מדברים על שבין 12-26 ימים אפשר למצוא את האנטיגן ואת הנוגדים שברוב האנשים מופיעים אצל כולם בין 20-45 ימים ושאחרי 45 ימים הבדיקה היא מוחלטת לחלוטין ברגישות של מאה אחוז ובספציפיות של 99.23 לנוגדנים ו 99.66 לאנטיגן . החלק שצלמתי והתעסקתי בו הוא החלק של הדברים שיכולים לשבש את הבדיקה שהדברים הם : מזריקי סמים ברמה 5 , בילוריבין גבוה , חולי סרטן עוד כל מיני דברים שרשומים שם והדבר העיקרי הוא כולסטרול גבוה , עכשיו בגלל שלי בספירת דם האחרונה יצא כולסטרול 220 וטרנגליצידים 199 תוצאות שהם יחסיות גבוהות , נבדקתי 3 חודשים לאחר המקרה בשתי בדיקות קומבו שיצאו שליליות . האם יכול להיות שהבדיקות לא אמינות ? מאוד מאוד לחוץ התמונה מצורפת . בנוסף רציתי לציין שבספירת דם , אני יודע שיכול להיות שאין קשר אבל הדבר היחידי שהייתה בו ירידה זה הלימפוציטים מ 39.3 % ל 36.6% . את התסמינים אני לא אזכיר כי זה פחות רלוונטי. אשמח לשמוע את חוות דעתכם האם יש הגיון בדבריי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי כתבה זו של החברה שמייצרת
אביר19/04/2014הטרנזליגדים שלי הם 199 שזה יחסית גבוה , עשיתי בדיקה שיצאה שלילי לאחר 3 חודשים . לפי הכתבה של הערכה שאושרה בארץ על ידי הfda למי שיש טרנצליגדים גבוהים זה יכול לשבש את הבדיקה ולקבל תשובה לא אמינה!! בבקשה תנו לי תשובה נכונה אין קשר לטיפול נפשי . זה נתונים שהחברה פרסמה זה מהאתר המקורי שלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/04/2014אין כל סיכוי שבנתוני הבדיקות שתארת תושפע תוצאת הבדיקה שבצעת! אתה יכול להיות רגוע לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)