שאלה חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חוזרת
    דני
    18/04/2014

פרופסור יקר,
    כבר כתבתי לך בעבר וענית לי שהטיפול שלי פסיכולוגי בלבד ושאין לי כלום לפי התיאור שלי אבל אני מרגיש לכתוב לך שוב כי מאז ועד היום אני מקורר וזה אמיתי לחלוטין ואני כבר לא יודע מה לחשוב, בבקשה תשובתך הדחופה, באוקטובר 2011 קיימתי עם בחורה יחסי מין שהתחילו מוגנים לפני שגמרתי יצאתי החוצה וגילתי שהקצה של הגומי איננו, אני לא יודע עם זה משנה אבל גם גמרתי בחוץ, עשיתי מאז מספר בדיקות hiv והכל תקין תודה לאל, אני לא מצליח להבין מה יש לי
    הנה הבדיקות שעברתי מאז כולם במכבי:

11.11. - שלילי - דרך מרכז סוראסקי

1.12 - שלילי - סוראסקי

4.12 - שלילי בסוראסקי

6.13 שלילי

2.14 - גם כן שלילי,

איך אני מקורר למעלה משנתיים? שיעול,צינון וכל הדברים האלה שכול זה התחיל מיד לאחר המגע החשוד, בתודה ענקית מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חוזרת

הוספת תגובה

• אותו הבחור

דני
    18/04/2014

גם בתאריך 6.13 יציאה לי הבדיקה שלילית, זה כבר נהיה מטורף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חוזרת - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    22/04/2014

יש להפריד לחלוטין בין השאלה אם אתה נשא-והתשובה לכך ברורה לחלוטין שאינך!! לבין השאלה מה יש לך. לצורך המענה על השאלה השניה אתה צריך ללכת לרופא פנימי טוב שיבדוק אותך ויקבע האם יש לך או אין לך בעייה מוגדרת רפואית. העובדה שכל זה קרה אחרי אותו מגע מיני אינה מעידה בשופ פנים ואופן על הדבקה באיידס!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו