מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאמיר26/04/2014
שלום הייתי לפני שבוע עם בחורה אני הייתי לובש בגדים תחתון ומכנסיים תראנינג והבחורה היתה לובשת רק תחתון .
עשינו מין רק מגעים חיצונים ללא חדירה ואנחנו לובשים אני תחתון ומכנסיים תראנינג והיא רק תחתון ומגעים חיצונים פין שלי על הנרתיק ו אנאל שלה אנחנו היינו לובשים אני מכנסיים תרינינג ו היא רק תחתון
האם יש סיכוי להדבקה אם היה נוזלים של הנרתיק שלה על תחתון או הנרתיק היה רטוב והיה נוזל זרע שלי PRECUM על ראש הפין שלי מהמגעים האלה (שהיא היתה אצל בחור לפני שנכנסתי אולי היה נוזלים נרתיק )
אולי היה נרתיק רטוב ונוזלים אצלה והיא לובשת את התחתון ולא היה חדירה .
האם יש סיכוי העברה לראש הפין שלי שהיה PRECUM מנוזלים שלה מתחת לבגדים חס וחלילה
האם יש צורך לבדיקה ויש לי היום כאלו פריחה ומשפשף על העור.
ועוד שאלה כאלו אם היא שטפה את הנרתיק שלה כשהבחור שהיה אצלה לפני שנכנסתי היא שטפה במים את הנוזלים ולבשה את התחתון כאלו אם היה מים על תחתון וקצת נוזלים וגם מקרה הזה יש סיכוי להדבקה אותו תיאור ללא חדירה ועם מכנסיים והיא רק תחתון מגעים חיצונים (אני לוא יודע אם היא שיטפה או לוא)
האם יש צורך לבדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/05/2014אין כל סיכוי להדבקה על פי התאור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אמיר04/05/2014האם יש צורך לבדיקה במקרה זה של מין עם בגדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)