מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רכסים מלאי דאגותמיסטר וייט26/04/2014
היי,
ראשית אני מצטער על השם הבדוי, מקווה שראיתם ״שובר שורות״.
ולעניין-
ב8 למארס ״הענקתי״ מין אוראלי לבחור מפוקפק, אני סבור שהוא נשא (הוא לא ממעט במין לא מוגן. את כל אלה כמובן הבנתי בדיעבד)
בזמן האקט הוא גמר בפה שלי (מבלי שהתריע, אחרת הייתי מעיף אותו)
אפשר להגיד שאני די בטראומה מהעניין, אבל לצערי אין לי אפילו זמן להתייסר על כך.
אני נוהג להשתמש ב״סילונית״ מנקה שיניים כל פעם לפני שאני יוצא מהבית ואני מניח שהוא יכולה לגרום לחתכים מיקרוסקופיים. כמו כן יש לי כתר בפה שבעקבותיו החניכיים מעט חשופות, אם כי לא ירד דם, לא בזמן האקט, לא אחריו ולא לפניו. בזמן שאחכ הופיעו לי רוב הסימפטומים שכתובים באינטרנט. מיותר לציין שהתחושות היו נוראיות
22-23 ימים לאחר האקט הלכתי להיבדק ב״פרסים״ בחיפה. התוצאה יצאה שלילית. שמחתי מעט, אך אז נזכרתי שדווקא בזמן הבדיקה, קצת לפני וגם אחרי הסימפטומים לא היו/נרגעו.
לאחר 42 ימים לערך (אחרי האקט) שוב החלו הסימפטומים. (אציין אותם כעת- לשון עם חיפוי לבן, לא משהן רציני אבל עדיין. כאבי ראש מוזרים, לא מהסוג המוכר, בעיקר בפדחת ובעורף, גם מעט במח. איזור השקדים, בלוטות לימפה כואב (הרופא אמר שאדמומיות קלה וזהו))
כעת אני נמצא ביום ה50 שלאחר האקט, שוב, בעיקר יש לי את הכאבים המוזרים בראש ומעט תחושה לא נעימה בתחתית הגרון, דהיינו, שקדים/לימפה
מה הסיכוי שלא נדבקתי? מה הסיכוי שכל זה אקראי/פסיכולוגי? כאבים ככ ברורים ועקביים הרי לא יכולים להיות פסיכולוגיים.
זהו, מצטער על החפירה.
תודה על התשובות העתידניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכסים מלאי דאגות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/05/2014אין כל סיכוי להדבקה על פי מה שתארת. מאחר שעברו חמישים ימים מאז החשיפה לך להבדק. אני משוכנע שהבדיקה תהיה שלילית ואז אם החרדה תמשיך כדאי שתלך לטיפול נפשי שישחרר אותך מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד עם אותם סימפטומים
מודאג סידרתי19/05/2014יש לי אותם סימפטומים כמו שלך כאבי הראש עברו אחרי 4 חודשים והחיפוי לבן עבה על הלשון נשאר עד עכשיו עברתי בדיקה אחרי 10 חודשים יצאתי שלילי אבל הלבן על הלשון לא עובר לי מה אמרו לך על הלשון הלבנה אם אתה יכול בבקשה לענות לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)