מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר להדביק בזדון דרך עיסוי פיןאנוימי07/05/2014
שלום
לפני 6 שבועות היה לי עיסוי אירוטי.
הבחורה היתה עם תחתונים
גם כשגמרתי רצה מהר לשירותים ורחצה את ידיה גם אמרה שלא נותנת לי לנגוע בחלק תחתון שלה כך שזה מרגיע אותי קצת שלט היתה חולה
רק באמצע נכנסה לשירותים ולא ראיתי אבל משחה לי על כל הגוף כולל על הפין גל מסוג אחר ואני חושש שהיא הלכה לשירותים והוציאה נוזל מהנרתיק שלה. והכניסה לבקבוק וחזרה אלי לא היה בקבוק גדול גם שמעתי רעש מהשירותים
האם יש חשש שנדבקתי
כשהיתה ליד י ברור לי שהתחונים היה כל הזמן עליה וגם לא נגעה לי בכלל בפי הטבעת רק על הפין!
זה היה פעם הראשון והארחרון שהלכתי לעיסוי
מאז אני לא יושן בלילות!833
מאז אני מפחד שנדבקתי וגם התדבקתי את אשתי, אחרי 3שבועות אחרי האירוע היה לי חום יומיים בערך 38.3
אני חולה מזה ולא יושן בלילות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להדביק בזדון דרך עיסוי פין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/05/2014כל מה שאתה מתאר אינו יכול בשום פנים ואופן להביא לןהדבקה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)