מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבוהלת ...נינה10/04/2008
שלום ד"ר,
אני ובעלי לקראת IVF ונשלחנו לבדיקת איידס.
כבר שבוע שאני לא ישנה בלילות ולא מצליחה לתפקד וזאת בשל שלפני כ-4 שנים שכבתי בתאילנד עם בחור ישראלי שמתגורר בתאילנד , הקונדום נקרע והוא גמר בפנים..
יש מצב שהבחור הזה הוא נשא איידס.
כשבועיים לאחר קיום היחסים עימו התחילו לי כאביי גרון איומים ובקושי יכלתי לדבר.
בנוסף לזה נזכרתי שכחודשיים לאחר שהתחלתי לצאת עם בעלי הייתה לבעלי מחלת הנשיקה (היו לו פצעים בפה ובגרון והוא אפילו התאשפז בשל זאת).
קראתי את התגובה שלך למייל הקודם של הבחור שהיתה לו מחלת נשיקה קשה, אבל בכל זאת אני מבקשת את התייחסותך למקרה שלי.
בשל הסימפטומים שלי (כאב הגרון הנוראי) ובשל הסימפטום שהיה לבעלי (מחלת הנשיקה כמה שבועות לאחר המפגש המיני הראשון בינינו) , מה הסיכויים שלנו פה?
יש לי תחושה חזקה שהדבקתי את בעלי ולא אוכל לחיות עם עצמי בידיעה זו , מצד שני אני לא מסוגל לעשות את הבדיקה , עד כמה שזה נשמע ילדותי מצידי !
אתה עושה עבודת קודש, ואני מעריצה אותך בשל כך !
אלפיי תודות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה
ד''ר דניאל אלבירט10/04/2008לשירה שלום,
לצערי אם את מצפה כי על סמך המייל הזה אומר לך שאין לך איידס ב 100% - אני לא יכול לעשות זאת.
אולם, יש לזכור כי איידס הינה בסך הכל מחלה נדירה !
ברוב המקרים - כאב גרון הוא כאב גרון וירלי/ חיידקי לא איידס ומחלת הנשיקה היא מחלת הנשיקה ופצעים בפה הן אפטות פשוטות.
גם הסיכון להבדקות במגע חד פעמי - נמוך ביותר.
על כן אני ממליץ כל פניה לבדיקת האיידס כפי שנתבקשתם ללא חשש
בהצלחה בטיפולי ה IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)