דקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירה
    עופר
    19/05/2014

שלום,
    אני גיי, בביקורי בסאוונת סקס בארץ, קיימתי יחסי מין ללא חדירה עם גבר במקום
    חשוך, לדעתי הוא נשא, כי רצה חדירה ללא קונדום,
    לפתע הרגשתי דקירה בישבן, ומייד הוא הסיט ידו מישבני, כשהגעתי הביתה ראיתי שני סימני דקירה בישבן, אולי נרקומן שניסה להדביק אותי ב-HIV או צהבת C,
    שאלתי, מה הסיכוי להידבק בצורה זו,
    מתי עליי להבדק ל-HIV, וכמוכן מתי להיבדק לצהבת C.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירה

הוספת תגובה

• דקירה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    24/05/2014

אי מטיל ספק בסיכוי שלך להדבק. מכל מקום על מנת לקבוע הדבקות באיידס-7 שבועות לאחר החשיפה ול HVC בדרך כלל אותו זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

עופר
    24/05/2014

באיזור הדקירה בישבן לא רחוק מפי-הטבעת מתחת לעור מעין זיהום אדום כהה (כמו שושנה), כאילו אותו בחור הזריק לי דם במטרה להדביק, מה הסיכוי שנידבקתי בצורה זו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקירה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    06/06/2014

הסיפור שלך לא נשמע מעורר חשש להדבקות! הסיפורים על נסיונות להדבקה מכוונת הם עד עתה מנסיוני חסרי שחר או סיכון! מכל מקום אם אתה רוצה לשלול הדבקה צריך לבצע בדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו