חשש מהדבקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מהדבקה

שלום.
    בינואר השנה היו שני אירועים סמוכים, בראשון חדרתי עם קונדום לנערת ליווי במשך .כמה דקות אך ללא גמירה. באירוע השני קיבלתי מציצה מגבר וגמרתי לו בפה. יש לציין שבאותו יום עוד לפני האירוע חשתי לא בטוב. 3ימים לאחר מכן חליתי במעין שפעת בליווי חום שחלף לאחר יומיים, כמה ימים לאחר מכן כאב הגרון ובמשטח יצא חיובי לדלקת גרון, לאחר מכן סבלתי מסינוסיטיס שנמשך כמה שבועות ואחרי שחלפו כל סימני הסינוסיטיס נשארתי עם כאבים בעיניים ומעליהם במצח והחלו לי גם כאבי עורף וצוואר והשכמות וכן חולשה ברגליים. מצב זה נמשך עד עכשיו עם הפוגה קלה של שבועיים באמצע. כרגע אני כארבעה חודשים וחצי מהאירוע ורק עכשיו יש מעט הקלה. האם יתכן שנדבקתי בhiv? האם כאבים במצח ובעיניים וכן בעורף ובשכמות שכיחים במצב של הידבקות? האם עלי לחשוש ולהיבדק? חשוב לציין שעשיתי בדיקה ביולי שנה שעברה חודשיים אחרי אירוע חשוד והבדיקה אז יצאה שלילית.
    תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מהדבקה

הוספת תגובה

• חשש מהדבקה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    24/05/2014

מכל התאור שלך אין סיכוי של הדבקות. הסימנים שאתה מתאר אין להם כל קשר הכרחי עם איידס . העצה היחידה שאני יכול לתת לך זה ללכת להבדק כדי לסיים את סימני השאלה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

גל
    25/05/2014

מדבריך הבנתי שלך כלל אין סימני שאלה. האם הבנתי נכון? כמו כן באותו חודש בו קרו האירועים לחברתי היה איחור של יותר משבועיים במחזור. האם איחור במחזור הוא דבר שקורה בעת הדבקה?
    שוב תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב בחרדה

גל
    28/05/2014

אני מבקש את סליחתכם אבל החרדה שוב עולה לי... האם יתכן שארבעה חודשים וחצי אחרי הדבקה עדיין יהיו תסמיני הדבקה כמו כאבי שרירים בכל הגוף וחולשה וכן גרון מגורה? האם בשלב כזה היתה צריכה להיות כבר ירידה בלימפוציטים? בבדיקת דם רגילה שעשיתי דוקא הלימפוציטים מעט גבוהים מהנורמה ונויטרופילים מעט נמוכים...
    האם יש מחלת מין אחרת שיכלתי לחטוף מהאירועים שציינתי ותסמיניה תואמים את מה שיש לי?
    מחשבה אחרת שעולה לי היא שאולי הבדיקה שעשיתי ביולי האחרון לא היתה מדוייקת ובעצם כבר במאי שנה שעברה נדבקתי. האם מצב הלימפוציטים הגבוה יכול לשלול זאת?
    לגבי בדיקת איידס - רציתי לעשות בבי"ח רבין כפי שעשיתי את הקודמת אבל הבנתי שאינם מבצעים כבר. בקופת החולים אני ממש לא רוצה לעשות.. האם יש מקום אחר, מלבד מרכזי הוועד, שניתן לעשות ולקבל תשובה בזמן קצר? אני גר במודיעין...
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב בחרדה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    06/06/2014

יתכן שהתשובה עכשיו כבר מאוחרת עבורך, מכל מקום מה שאתה בודאי סובל ממנה זאת חרדה ללא בסיס עובדתי מצדיק לגבי סכנת האיידס!!
    אין כל קשר וחשיבות לכל התסמינים שאתה מתאר שאינם מעידים כלל על איידס!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה לגבי בדיקה

גל
    07/06/2014

הסבלנות השתלמה אם מדבריך אני מבין שאין לי כל סיבה לחשוש מהדבקה.
    בכל אופן אני מעוניין לעשות בדיקה בשביל השקט הנפשי. היכן ניתן לעשות בדיקה, לא דרך קופת חולים או מרכזי הוועד. אני גר במודיעין ואשמח לדעת היכן ניתן לעשות בדיקה עם זמן המתנה קצר ככל שניתן.
    בבית חולים רבין בפתח תקווה כבר לא עושים בדיקות מאז נובמבר האחרון.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו