חושבת כל הזמן...חשוב מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושבת כל הזמן...חשוב מאוד
    מודאגת
    13/04/2008

אני בת 23 ילדתי לפני כחודש וחצי(ב"ח בילנסון ) ובגלל שסבלתי מדימום חד ואנמיה החליטו הרופאים לתת לי מנת דם.. סירבתי בהתחלה אך אמרו לי שההחלטה אינה בידי ושאין מקום לדאגות הרי הדם נבדק לא פעם אחת והוא נלקח מבנק הדם..
    ובסוף קיבלתי את מנת הדם , אך לפני יומיים היה י התקף חום שעבר אחרי יומיים ואחרי שביקרתי אצל הרופא וקבע שזה וירוס רגיל ונתן לי טיפול חד פעמי בזריקה ובאמת שהחום עבר ביום שלמחרת..

אך אני כל הזמן ומאז שהדם הזר הזה נכנס לגופי , אני חושבת וחוששת שאני נדבקתי רוצה להירגע.
    איזו בדיקה הכי אמינה שכבודכם ממליץ שאעבור ומתיי אני צריכה לעשות את הבדיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושבת כל הזמן...חשוב מאוד

הוספת תגובה

• איידס ומנות דם

ד''ר דניאל אלבירט
    13/04/2008

מנות הדם אכן נבדקות וניתן להיות בטוח לחלוטין כשמקבלים מנת דם בארץ שאין מנה זו נגוע באיידס. (לפי הספרות הסיכון להדבק באיידס ממנת דם קטן מ1 ל 1,000,000).
    בארץ לא תואר מעולם אדם שנדבק באיידס ממנת דם שקיבל.
    כך שלאור כל המידע שבידנו, את יכולה בהחלט להיות רגוע.
    אם בכל זאת את רוצה להבדק, אז הזמן הנכון הוא כחודשיים מקבלת מנת הדם האמורה, בדיקת איידס רגילה בקופ"ח או [a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=29&catId=64&PageId=349' id='link']בכל אחד ממרכזי האיידס בארץ.[/a]אגב, בנושא הלידה - מזל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו