מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס ומחזורדן13/04/2008
אני יוצא עם מישהי פרק זמן קצר.
אתמול קיימנו לראשונה יחסי מין, כמובן שעשיתי שימוש באמצעי מניעה (אפילו כפול).
הסקס היה טוב. בסיום הבחנתי במעט דם על הקונדום. מתברר שכמה דק' לאחר מכן, חברתי קיבלה. מיד הסרתי את אמצעי המניעה והשלכתי אותו לפח.
מבדיקה לא ראיתי שמעט הדם שהיה על הקונדום בא במגע עם האיבר. אך כשהורדתי אותו, הלכלוך שהיה על הגומי בא במגע עם האצבע שלי שנגעה לאחר מכן באיבר המין (באזור פתח הפין).
האם במקרה כזה, חלילה, יכולה להתרחש הדבקה (שואל באופן כללי).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין במחזור
ד''ר דניאל אלבירט13/04/2008קודם כל אתה יוצא מתוך נקודת הנחה כי לחברה שלך יש איידס....
והתשובה היא כי אכן מין לא מוגן עם אישה הנושאת את הנגיף יכול להדביק את הגבר, הסיכון להדבקה במגע חד פעמי נמוך אך קיים. הסיכון להדבקות במקרה זה מושפע מסטטוס האיידס אצל האישה - האם מטופלת, כמה זמן היא נשאית הנגיף, רמת העומס הנגיפי בדמה וגם דימום / מחזור.
כל חשיובי הסיכון להדבקות הם בשני תנאים כאמור: לאישה יש איידס בודאות והיחסים ללא קונדום.
במקרה שלך, היחסים היו עם קונדום וסטטוס האישה לא ידוע (ככל הנראה שלילי), מגע של טיפת דם פה או שם לאחר היחסים מהדם שהיה על הקונדום - לא נראים לי כסיכון ממשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)