מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה מאיידסשני27/06/2014
שלום לך פרופסור אני חושבת שיש לי חרדה מהמחלה ,קורא לי המון סיטואציות עם דם בחיי ביומיום,פוצצתי לחברה פצע ופוחדת שקפץ לי דם מהעין,חברה מהעבודה עברה עקירה ויומיים אחרי היא באה ושתיתי בטעות מכוס השתייה שלה אם נניח היה בזה קצת דם זה מסוכן ?אם אני שותה ממישהו שיש לו דימום חניכיים או מתנשקת איתו זה מסוכן ?!?אם מרחתי שפתון של מישהי ששמה לפני והיה לי דימום בשפה בגלל שקילפה אותה ?עכשיו בעניין גברים אני עושה איתם חיכוכים ללא בגדים אך לא שוכבת.אני חוששת חגבי כמה סיטואציות היה לי חבר שנה והוא חדר רק עם החלק של הכיפה אליי אבל זה היה למשך דקה בערך וזה היה עם עצירות הוא יצא ונכנס וככה מספר פעמים ללא גמירה ,ירדתי למישהו והוא פלט את הנוזל על הפנים שלי לא יודעת אם לדר לעין ניקיתי עם החולצה עצמתי עיניים ורצתי לשטוף פנים ,עוד מקרה כזה קרה לי שמישהו התחכך בי כל החזה ופלט לי את הזרע על העין לא יודעת כמה נכנס ושיפשפתי אותה מרוב הלחץ ורצתי לשטוף.כל שאר הסיטואציות זה חיכוכים באיברים עם הפין והדגדגן עם רטיבות האם זה מסוכן?כך מה שתיארתי ?סליחה על התיאורים הבוטים אני פשוט חרדה לגורלי.אשמח למענה מהיר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מאיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/07/2014כל מה שאת מתארת לא מסוכן ואין כל סיכוי להדבק כך!!
את זקוקה לטיפול נפשי בגלל החרדות הקשות שכן לבדך את לא מסוגלת להפטר מזה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי שאלה נוספת
הילה22/07/2014אם התחכחתי עם מישהו במחזור ממש בסוף המחזור כמעט ולא היה דימום היה לי טיפה על בתחבושת זה מסוכן ?לאחר מכן אמרתי לו לשים קונדום עד שגמר .זה מסוכן להתחכך בלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)