חרדה מאיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מאיידס
    שני
    27/06/2014

שלום לך פרופסור אני חושבת שיש לי חרדה מהמחלה ,קורא לי המון סיטואציות עם דם בחיי ביומיום,פוצצתי לחברה פצע ופוחדת שקפץ לי דם מהעין,חברה מהעבודה עברה עקירה ויומיים אחרי היא באה ושתיתי בטעות מכוס השתייה שלה אם נניח היה בזה קצת דם זה מסוכן ?אם אני שותה ממישהו שיש לו דימום חניכיים או מתנשקת איתו זה מסוכן ?!?אם מרחתי שפתון של מישהי ששמה לפני והיה לי דימום בשפה בגלל שקילפה אותה ?עכשיו בעניין גברים אני עושה איתם חיכוכים ללא בגדים אך לא שוכבת.אני חוששת חגבי כמה סיטואציות היה לי חבר שנה והוא חדר רק עם החלק של הכיפה אליי אבל זה היה למשך דקה בערך וזה היה עם עצירות הוא יצא ונכנס וככה מספר פעמים ללא גמירה ,ירדתי למישהו והוא פלט את הנוזל על הפנים שלי לא יודעת אם לדר לעין ניקיתי עם החולצה עצמתי עיניים ורצתי לשטוף פנים ,עוד מקרה כזה קרה לי שמישהו התחכך בי כל החזה ופלט לי את הזרע על העין לא יודעת כמה נכנס ושיפשפתי אותה מרוב הלחץ ורצתי לשטוף.כל שאר הסיטואציות זה חיכוכים באיברים עם הפין והדגדגן עם רטיבות האם זה מסוכן?כך מה שתיארתי ?סליחה על התיאורים הבוטים אני פשוט חרדה לגורלי.אשמח למענה מהיר !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מאיידס

הוספת תגובה

• חרדה מאיידס - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    15/07/2014

כל מה שאת מתארת לא מסוכן ואין כל סיכוי להדבק כך!!
    את זקוקה לטיפול נפשי בגלל החרדות הקשות שכן לבדך את לא מסוגלת להפטר מזה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי שאלה נוספת

הילה
    22/07/2014

אם התחכחתי עם מישהו במחזור ממש בסוף המחזור כמעט ולא היה דימום היה לי טיפה על בתחבושת זה מסוכן ?לאחר מכן אמרתי לו לשים קונדום עד שגמר .זה מסוכן להתחכך בלי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו