מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושששי17/07/2014
שלום לפני כמעט שבועיים הייתי עם טראנסית והיא חדרה אליי עם קונדום.
לפני זה ביצעתי בה מין אוראלי ללא קונדום והיא לי, לבסוף היא אוננה כדי לגמור תוך כדי שאני מלקק את קצה הפין שלה ואיך שהרגשתי את הגמירה שלה ירקתי והפסקתי . יש לציין שאחרי שבוע וחצי התחילו לי כאבי גרון חזקים עם גירוי באוזניים וקצת ליחה. אני מאוד מפחד שזה תסמין למחלה.. עד כמה הסיכוי פה שנדבקתי באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/07/2014הסיכוי מאוד מאוד נמוך על פי התאור שלך . כל הסיפור על התחושות לאחר שבועיים הם קרוב לודאי בגלל החרדה שלך מהדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלירן18/07/2014שחכתי להוסיף שבמקרה שציינתי זה היה שעתיים לאחר ששתיתי אלכוהול והבנתי שאלכוהול גורם לרגישות בחלל הפה ואפשר להדבק..
בקשר למה שאמרת, הייתי חרד בימים הראשונים אחר כך זה הפסיק לי ואז התחיל פתאום הכאבי גרון.. ונלחצתי שוב.
אני יודע שאחד מהתסמינים זה כאבי גרון..
במידה וומתייחסים לתסמין האמיתי ..האם זה רק כאבי גרון או שמתכוונים לדלקת? כי הייתי אצל הרופא ואצלי זה לא דלקת. ועוד דבר. האם זה אמור להיות רק כאבי גרון ? כי לא ראיתי בשום מקום שרשום עם נזלת וליחות.
ואצלי זה עם קצת ליחות ונזלת והיו גירויים באוזנייים. האם זה תואם לתסמיני איידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים
צבי בנטואיץ19/07/2014כל התאורים הנוספים אינם משנים מה שאמרתי-אין לזה כל קשר או הוכחה להדבקה !
אני חוזר על כך שמה שאתה מתאר קשור קרוב לודאי בחרדה וראוי שתטפל בכך באמצעות פסיכיאטר או פסיכולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)