מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופ' בנטואיץ' , תודה !ירדן19/07/2014
שלום פרופ',אני יודע שקל מדי להדבק ממזרק. עשיתי בדיקה במרפאת לוינסקי ויש לי פחד הזוי קצת שהאחות קצת לא אהבה אותי כי עצבנתי אותה קצת והחליטה להשתמש במחט משומשת .או נגיד שהיא עושה את זה להרבה אנשים. אני יודע שזה תלוש מהמציאות . אבל אם תוכל לענות לי
הבנתי שדם בקטע של מזרק יכול לדבק רק בתנאי וואקום ..של הזרקה כמובן או לקיחת דם . אבל הבנתי שיש וואקום גם בתוך המזרק ...השאלה אם זה במזרק כולו או גם יכול להיות רק בתוך המחט ..ואם כן אז כמה זמן יהיה הדם שם עם נגיף עד שיתחמצן אם בכלל.
1) האם אחרי שהאחות מוציאה את המבחנה המלאה דם מהמחט לאחר בדיקה אז אין כבר וואקום והנגיף מתחמצן מהאויר שנכנס למחט ונגיד שהיא תשתמש שוב ותחבר למחט המשומשת מבחנה חדשה זה לא יידבק כי הוא התחמצן כבר .. ?
2) האם יש הבדל בין הזרקה לבין לקיחת דם ?
למה אומרים שמזרק משומש זה מסוכן אם זה תוך שניה הרי מתחמצן? האם מתכווונים שרק המחט מתחמצנת אם היא בנפרד מהמבחנה ? כי המבחנה יוצרת וואקום כשהיא עדיין מחוברת למחט . תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בנטואיץ' , תודה ! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`20/07/2014שאלות מבולבלות ומבלבלות! כללית מן התאור שלך אני משוכנע שהאחות לא פעלה על מנת להדביק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)