לפרופ' בנטואיץ' , תודה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בנטואיץ' , תודה !
    ירדן
    19/07/2014

שלום פרופ',אני יודע שקל מדי להדבק ממזרק. עשיתי בדיקה במרפאת לוינסקי ויש לי פחד הזוי קצת שהאחות קצת לא אהבה אותי כי עצבנתי אותה קצת והחליטה להשתמש במחט משומשת .או נגיד שהיא עושה את זה להרבה אנשים. אני יודע שזה תלוש מהמציאות . אבל אם תוכל לענות לי

הבנתי שדם בקטע של מזרק יכול לדבק רק בתנאי וואקום ..של הזרקה כמובן או לקיחת דם . אבל הבנתי שיש וואקום גם בתוך המזרק ...השאלה אם זה במזרק כולו או גם יכול להיות רק בתוך המחט ..ואם כן אז כמה זמן יהיה הדם שם עם נגיף עד שיתחמצן אם בכלל.
    1) האם אחרי שהאחות מוציאה את המבחנה המלאה דם מהמחט לאחר בדיקה אז אין כבר וואקום והנגיף מתחמצן מהאויר שנכנס למחט ונגיד שהיא תשתמש שוב ותחבר למחט המשומשת מבחנה חדשה זה לא יידבק כי הוא התחמצן כבר .. ?
    2) האם יש הבדל בין הזרקה לבין לקיחת דם ?

למה אומרים שמזרק משומש זה מסוכן אם זה תוך שניה הרי מתחמצן? האם מתכווונים שרק המחט מתחמצנת אם היא בנפרד מהמבחנה ? כי המבחנה יוצרת וואקום כשהיא עדיין מחוברת למחט . תודה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' בנטואיץ' , תודה !

הוספת תגובה

• לפרופ' בנטואיץ' , תודה ! - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    20/07/2014

שאלות מבולבלות ומבלבלות! כללית מן התאור שלך אני משוכנע שהאחות לא פעלה על מנת להדביק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו