יחסי מין לא מוגנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין לא מוגנים
    מורן
    25/07/2014

שלום פרופסור,
    קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחור שיצאתי איתו במשך כחודשיים.הוא גמר בפנים. ביקשתי ממנו להיבדק והוא אמר שהוא ימצא לכך זמן אבל לטענתו הוא נבדק בעבר ולא היו בעיות. לא הצלחתי להתאפק ושכבנו, הוא שאל אם צריך קונדום ואמרתי לו שלא כי אני נוטלת גלולות.
    סמכתי עליו וראיתי בו בן זוג קבוע.
    נפרדנו וכעת אני משחזרת את התנהגותו והוא כבר לא נראה לי תמים כמו שהציג את עצמו והוא נראה בנאדם שפעיל מינית ועושה סטוצים לפני וגם אחריי.
    אני מאוד מאוד חוששת כי אני בחורה שמחשיבה את עצמה לאחראית, ולפניו היה לי רק בן זוג אחד שאיתו איבדתי את הבתולים.
    אני בחששות מאוד כבדים וקשה לי להירדם בלילות.
    אני לא בדיוק זוכרת אם זה קרה לפני או אחרי ששכבנו בפעם הראשונה אבל הייתה לי פריחה באיזור החזה, הרופאה טענה שזה נובע כתוצאה מהזעה וקניתי בבית מרקחת משחה שלא כ"כ עזרה. אחרי בערך שבועיים הפריחה עברה. אני מפחדת כי פריחה היא אחת מן הסימנים המוקדמים לאיידס.
    קשה לי מאוד מבחינה נפשית ואני נורא מתביישת שאני צריכה להגיע למצב של בדיקת איידס בבית חולים סורוקה, המחשבה שאני אחכה להיכנס לבדיקה מייסרת אותי וכמו כן זמן ההמתנה הארוך לקבלת התוצאות.
    חשוב לציין שעברו 3 שבועות מאז שנפרדנו ואני לא יודעת אם זה מספיק זמן בשביל לבצע את הבדיקה.
    אשמח לשמוע את עצתך. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין לא מוגנים

הוספת תגובה

• יחסי מין לא מוגנים - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    27/07/2014

קודם כל הסיכוי שהוא נשא לא גדול מבחינה סטטיסטית בישראל וגם אם הוא נשא אש הוא מקבל טיפול שמקטין עוד יותר את הסיכוי שהוא יכול להדביק.
    הזמן הנכון לבצע בדיקה הוא שבעה שבועות לאחר החשיפה האחרונה.
    אני מציע לך לבצע הבדיקה למען השקט הנפשי שלך וכדאי לך לעשות זאת בועד למלחמה באיידס שיש להם סניף גם בבאר שבע , אם את מרגישה לא טוב לעשות זאת בסורוקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו