מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופ' בנטואיץ אני אסביר את עצמי טובRONEL27/07/2014
במקום אחד קראתי (בועד למחלמה באיידס) ש"ככול שכמות הדם גדולה יותר זמן ההתחמצנות ארוך יותר"
במקום אחר כמו שהראיתי קראתי ש"בדיקות הראו כי הנגיף יכול לשרוד בין מספר שניות עד ל-20 דקות, כשהממוצע הוא כארבע דקות, כשהוא מצוי בתוך טיפת נוזל"
במקום אחד כתוב שטיפת נוזל בעצם מתחמצנת תוך שניות מהחשיפה לאוויר, ובמקום השני כתוב שטיפת נוזל יכולה גם להגיע ל20 דקות . אז שיחליטו ,זה כן תלוי בכמות הדם או שזה לא משנה אם זה טיפה או 10 CC של דם בקשר לזמן ההתחמצנות.
1) זה סותר לי ואני מניח שאתה מבין למה
2)האם זה לא משנה אם הטיפת דם לא התחמצנה לגמרי כי בכל מקרה 2 טיפות דם לא ידביקו אף אחד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטער פרופ' פשוט נלחצתי מזה
RONEL28/07/2014נלחצתי מזה שד"ר איתי גל כתב שהנגיף יכול לשרוד בטיפה של נוזל במשך עד כמה דקות . וחושב שטיפה יכולה להדביק מפצע לפצע .. תסביר לי למה לא בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער פרופ' פשוט נלחצתי מזה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`29/07/2014חבל על ההסברים מה שחשוב יותר הן התצפיות שהראו מעל לכל ספק שכך לא נדבקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)