מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי פרופ' בנטאויץLEBRON28/07/2014
אני צריך שתעשה לי סדר בבקשה לא הבנתי פה מהפורום כי גם לי יצא להיות בסיטואציה הזו.
איך הפרופ' אומר בביטחון שצריך בכל מקרה כמות מסיבית של דם (מפצע פתוח לפצע פתוח) ושיהיו פצעים גדולים ומדממים עם עומס נגיפי גדול, אם הנגיף יכול בכלל לשרוד עד כמה דקות בטיפה אחת של דם ? מדוע טיפה או שתיים לא יספיקו להדביק עפ"י הפרופ'?
יש לציין שראיתי כמו ש"רוני" כתב שבועד אמרו שתוך שניות טיפה או שתיים מתחמצנת ושהוא הביא מאמר אחר שבאמת סותר שטיפת נוזל יכול לקחת גם 5 דקות .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי פרופ' בנטאויץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`29/07/2014ההסברים הם לא כל כך חשובים כמו התצפיות שנעשו לאורך הרבה שנים עכשיו. פשוט אין כל עדות להדבקות בנסיבות שאתה שואל עליהן ולו היו הדבקות שעור הנדבקים היה עצום פי כמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)