2 שאלות לפרופ' בנטואיץ'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות לפרופ' בנטואיץ'
    SHIR
    29/07/2014

אני משתגע חייב שתענה לי רק כדי להסיר ספק בקשר למה שהפרופ' כתב בפורום :

"כל מה שאתה חושש ממנו הוא חסר בסיס לחלוטין. פשוט לא נדבקים מטיפת דם גם אם היא נגועה. צריך פצע פתוח ומדמם שעליו תבוא כמות דם גדולה שבתוכה יש הרבה נגיף. המקרים שקרו הם ספורים בכל העולם ולכן גם זה מאוד מאוד נדיר."

שאלה 1) המקרים הספורים שקרו בעולם שהם נדירים שהפרופ' כתב הם מטיפה של דם או מכמות גדולה של דם לפצע גדול ?

ציטוט של הפרופ': "קודם כל הכל תלוי בכמויות של הנגיף ובשתי טיפות של דם גם אם הן נכנסות לוריד הסיכוי להדבק קטן מאוד. שנית , ממזרק הנוזל נכנס ישירות לזרם הדם ולכן ההבדל."

שאלה 2) האם הפרופסור התכוון כשאמר "שתי טיפות גם אם הן נכנסות לוריד הסיכוי להדבק קטן מאוד" הוא התכוון דרך מזרק ישר לוריד ? אחרת באיזה דרך ייכנסו לוריד לא הבנתי .. אני מפחד שהתכוונת שדרך הפצע פתוח הטיפת דם תיכנס לוריד ו"יש סיכוי קטן מאוד" להדבק .. כי כבר הרגעת אותי ואמרת שאין סיכוי גם אם הטיפת דם נגועה להדבק מפצע פתוח לפצע פתוח בטיפת דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות לפרופ' בנטואיץ'

הוספת תגובה

• בבקשה תענה לי נקודתית לשאלות .

SHIR
    29/07/2014

זה מה שמרגיע אותי ולא תשובות כלליות כי אנחנו לא מדברים בטלפון וקשה להבין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו