שאלה בנושא אולטרסאונד וגינלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא אולטרסאונד וגינלי
    סיוון
    29/07/2014

שלום פרופסור,

עשיתי אולטרסאונד וגינלי במקום שבו לא מחטאים את המתמר בין מטופלת למטופלת וגם לא מנגבים אותו.
    כשנכנסתי לחדר הבדיקה, שמתי לב שהמתמר מכוסה כולו בג'ל מהמטופלות הקודמות ואולי גם בהפרשות (לא ניתן להבדיל, שניהם באותו צבע). שמתי לב שכאשר הטכנאית הלבישה את הקונדום על המתמר, חלק מהנוזלים שהיו על המכשיר נמרחו על הקונדום.
    לאחר מכן, היא שמה ג'ל נוסף על הקונדום והכניסה לי אותו לנרתיק.
    לא הספקתי להגיד לה כלום והכול קרה מאד מהר.
    הבדיקות במרפאה נעשות בשיטת הסרט הנע, כך שחולפת אולי דקה בלבד מהרגע שהמכשיר יצא מגופה של מישהי ועד הרגע שהוא נכנס לתוך הגוף שלי.
    כמו כן, מאחר שמדובר במרפאת פוריות, הנשים עושות את הבדיקה בתקופת הביוץ וכידוע בתקופה זו, כמות ההפרשות מרובה.

מזה כחודשיים אני סובלת מבלוטות לימפה נפוחות וכואבות בכל הגוף (כולל במפשעות), כאבי פרקים, כאבי שרירים, חולשה, עייפות, חוסר תיאבון וירידה במשקל של 3 ק"ג.

האם לדעתך אופן ביצוע הבדיקה העמיד אותי בסכנה להידבק באיידס?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנושא אולטרסאונד וגינלי - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    02/08/2014

בשום פנים ואופן לא! כל הגלים שמשתמשים בהם מונעים למעשה כל הדבקה כךשגם אם מתקיים מה שאת מתארת אין כל סכנה שכזאת.
    כל התסמינים שאת מתארת אינם מעידים על הדבקה אך מחייבים התייחסות בפני עצמם ולא בגלל החשש מאיידס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו