הלכתי קצת לאיבוד ואשמח לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלכתי קצת לאיבוד ואשמח לתשובה
    אני
    05/08/2014

שלום רב
    לפני מעט יותר משלושה חודשים קיבלתי מין אוראלי ללא קונדום מבחורה שאיני מכיר, ללא גמירה. שטפתי בסבון את איבר מיני שמתי קונדום וחדרתי וגינלי לכמה דקות שגם שם לא הייתה גמירה.
    כעבור כמעט 9 שבועות עשיתי בדיקת איידס מהירה, ללא קומבו או כל שהוא דומה לזה, את הבדיקה עשיתי בקנדה, הבדיקה יצאה תקינה.
    כעבור כמה נכנסתי לניתוח בלשון להסרת נוירופיברומה ומאז אני על אנטיביוטיקה.
    כשבועיים לאחר הניתוח (11 שבועות וקצת מאז המגע) נעשתה לי בדיקת דם CBC והמדדים הראו שהכל תקין, תאי דם לבנים מעט מעל הנורמה (גבוה).
    האם לדעתך עלי לגשת שוב לבדיקה?
    האם ישנה סבירות שה CBC עם תאי דם לבנים גבוהים מהנורמה יכול להצביע על אי הדבקה?
    אודה לכם מאוד על כל תשובה.
    בברכה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשוב לציין

אני
    05/08/2014

שכחתי לציין שאני שואל את כל זה מאחר וחודש לאחר המקרה היתה לי הרגשה משונה בגרון כמו של שערה ולאחר מכן שלושה שבועות של כאבי גב תחתון וכאבי שרירים מתחלפים.
    כיום יש לי כאבים משונים בגרון (אמנם אני כבר שלושה שבועות אחרי הניתוח אבל זה לא אותו כאב כמו מקודם) יש הרגשה של בלוטות לימפה כואבות בשני צידי הראש מאחור וגם בצד שמאל של הצוואר. (הניתוח היה בצד ימין)
    סליחה על ההטרדה ותודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לציין - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    07/08/2014

אין כל צורך בבדיקה נוספת וגם נסיבות המקרה לא מחשידות להדבקה בכלל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו