מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנדום נישאר בפי הטבעת.איתן07/08/2014
פר ניכבד . שאלתי אותך ואני שואל שנית . ראשית ברצוני להדגיש שאני עושה סקס בטוח עם קנדום עם בחורים מיזדמנים כאשר אני הצד הפסיבי זא חודרים אלי . בשנה האחרונה היו כמה מקרים בהם בסיום האקט שבחור זה או אחר חדר לי כאמור עם קנדום ובסיום החדירה היו מיקרים שגמר בקנדום והיו מיקרים שלא גמר או שיתכן והיה פריכם בקנדום נכון כעקרון הסקס בוצע בטוח אך ----כשהבחור יצא הוא לא אחז בבסיס הקנדום ואני צר מאוד ויתכן גם הזיקפה ירדה לו והקנדום נישאר אצלי תקוע בפי הטבעת לא התמהמתי ומשכתי את הקנדום ממני החוצה . ברצוני לשאול( למרות שזה לא כול כך סביר) באים יתכן ובזמן שהקנדום ניתקע להדגיש( לא ניקרע) בפי הטבעת גלש הזרע וניכנס אלי ??? אני שואל שוב האים לדעתך יש סיכוי או סיכון להידבק בנגיף האיידס כתוצאה מסיטואציות אלו .? ....והאים אני יכול להיות רגוע ? אני מודה לך על התיחסותך והתרומה שלך לקהילה ולכלל האכלוסיה במשך כול שנות עבודתך בחקר ,בטיפול ובמניעת מחלת נגיף האיידס . תודה איתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפר צבי בנטואיץ
איתן07/08/2014.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפר אודה לך אם תשיב לי לא השבת עדיין
איתן08/08/2014ראה שאלה למעלה קנדום נישאר בפי הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפר בבקשה תענה לי על השאלה הנל
איתן10/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפר תשיב לי על השאלה למעלה
איתן11/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדום נישאר בפי הטבעת. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014הסיכוי לכך קטן ביותר ולמעשה זניח על פי התאורים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבר 7 שבועו האים קיים סיכוי להדבקה?
איתן08/09/2014פר אני יודה לך אם תשיב לי שוב עבר מהמיקרה הנל 7 שבועות ברצוני להיבדק .ואני מאוד חרד מהתוצאה פר האים יש איזה סיכוי להידבק ב איידס עפ מה שסיפרתי לך . במיקרה הנל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפר בנטוביץ
איתן08/09/2014.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)