הצילו בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו בבקשה
    ללא
    08/08/2014

שלום בבקשה טענו לי הייתי אם זונה איני יודע אם היא נסיעת או לא רוב בסיכויים שכן לא היה מין היה חיקוך של איבר המין שלי בשדיים שלה שכאש היו לה שם פצעים ופטריות בנוסף היא נגע לי בקצה של הפין אני לא יודע איפה היו הידיים האלו לפני בנוסף החדרתי לה יד לפות כשהוצעתי את ידי הייתה מלאה בדם של מחזור אבל ממש מלא לאחר מכן שפשפתי את איבר מיני מה הסיכוי להדבקה אם בכלל עוד משהו היה לי פצע בידי שהוחדרה לפות שלה פצע פתוח מה הסיכוי להדבקה במקרה זה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו בבקשה

הוספת תגובה

• בבקשה

ללא
    08/08/2014

ומה הסיכוי אם הפרשות שלה אבל ממש מלה בדם של מחזור נגע בכל איבר מיני כולל הקצה של הפין שזה רירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר מה הסיבה שלא עונים לי

ירון
    10/08/2014

למה לא עונים לי על השאלה ממש לחוץ מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי בבקשה

ירון
    11/08/2014

מה הסיבה שלא עונים לי מה קורה פה פשוט לא לעניין אני רואה שעונים לאנשים שכתבו אחראי ולשאלתי לא עונים רציתי לעשות טיפול מונע ועכשיו זה כבר מאוחר מידיי פשוט ביזיון כמה זמן לוקח לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילו בבקשה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    15/08/2014

נדמה לי שעניתי לך בטלפון-אין כל סיכוי להדבקה על פי התאור שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו