מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו בבקשהללא08/08/2014
שלום בבקשה טענו לי הייתי אם זונה איני יודע אם היא נסיעת או לא רוב בסיכויים שכן לא היה מין היה חיקוך של איבר המין שלי בשדיים שלה שכאש היו לה שם פצעים ופטריות בנוסף היא נגע לי בקצה של הפין אני לא יודע איפה היו הידיים האלו לפני בנוסף החדרתי לה יד לפות כשהוצעתי את ידי הייתה מלאה בדם של מחזור אבל ממש מלא לאחר מכן שפשפתי את איבר מיני מה הסיכוי להדבקה אם בכלל עוד משהו היה לי פצע בידי שהוחדרה לפות שלה פצע פתוח מה הסיכוי להדבקה במקרה זה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
ללא08/08/2014ומה הסיכוי אם הפרשות שלה אבל ממש מלה בדם של מחזור נגע בכל איבר מיני כולל הקצה של הפין שזה רירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מה הסיבה שלא עונים לי
ירון10/08/2014למה לא עונים לי על השאלה ממש לחוץ מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי בבקשה
ירון11/08/2014מה הסיבה שלא עונים לי מה קורה פה פשוט לא לעניין אני רואה שעונים לאנשים שכתבו אחראי ולשאלתי לא עונים רציתי לעשות טיפול מונע ועכשיו זה כבר מאוחר מידיי פשוט ביזיון כמה זמן לוקח לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו בבקשה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014נדמה לי שעניתי לך בטלפון-אין כל סיכוי להדבקה על פי התאור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)