מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בסיום חדירה קנדום נישאר תקוע בפי הטלפר בנטוביץ17/08/2014
פר סיפרתי לך שאני מקיים יחסי מיו אנאלים מוגנים עם קנדום כאשר חודרים אלי עם פרטנרים שונים . ושקרוו מיקרים בודדים שבסיום החדירה כאשר הבחור יצא ממני הקנדום נישאר בפי הטבעת . שאלתי אותך האים מיקרים אלו בסיכון והאים יש סיכוי להדבקה בסטואציות אלו ב hiv וענית לי בשני פעמים שנשאלת בראשונה ענית שלא קיים סיכוי וסיכון ושאין צורך ללכת לטיפול מונע בתשובתך השניה לאותה השאלה ענית הסיכון קטן ביותר ווזניח . לא הבנתי למה כוונתך סיכון קטן מאוד וזניח ? האים קיים בכול זאת סיכון כלשהוא ( הרי בכול זאת בדובר שהחדירה התבצעה עם קנדום והסיכוי שהזרע או הפריכם יצאו מהקנדום שנישאר תקוע ומייד הוצאתי אותו לא כול כך סביר ) שוב אני עודה לך עם תענה לשאלותי אני מאוד חרד 1למה כוונתך סיכון קטן ביותר וזניח ? 2האים אני צריך ללכת להיבדק בשל מיקרה זה 3 במידה ויקרה מיקרה דומה בעתיד האים יש מקום לדעתך לבקש טיפול מונע ? תודה איתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתין לתשובה
?17/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובה מהפרופסור
?18/08/2014.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסיום חדירה קנדום נישאר תקוע בפי הט - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2014אתה בסהכ לא מקבל את התשובות שלי בגלל החרדה ולא בגלל שעניתי לך לא ברור.
כדי שלא תהיה טעות חוזרת -כל התאורים שלך מצביעים על מצב לא מסוכן ושלא מצריך טיפול מונע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)