מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכון צילום שינייםנועה23/08/2014
ביצעתי צילום סטטוס של השיניים (מעין פלסטיק על כל שן בנפרד) הופנתי על ידי הכללית האם במכונים אלה יש סכנה להדבקות הבחורה היתה אם כפפה אך עדין חוששת הצילום קצת כואב וגרם לכאב . האם אני סתם הסטרית לתשובתכם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני שואלת את השאלה הזו
סיוון24/08/2014היו כ- 20 צילומים בזויות שונות עם דיסקיות פלסטיק שאינן מכוסות בשום דבר.
הטכנאי אמר שהן לא חד פעמיות ושהוא טובל אותן בנוזל שאמור להיות חומר חיטוי.
לדעתי זה לא היה חומר חיטוי אלא סתם מים ואני לא בטוחה שהוא טבל את כולן.
חלק מהדיסקיות לחצו לי בזמן שהיו אצלי בפה וירד לי קצת דם.
לא שמתי לב אם היה דם על הדיסקיות שהוא הכניס לי לפה.
במכון האנשים נכנסים אחד אחרי השני ואין הפסקה של כמה דקות בין המטופלים.
אשמח לדעת האם ניתן להידבק באיידס או בצהבת בצורה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש יקר בבקשה תשובתך..... תודה
נועה24/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש יקר בבקשה תשובתך..... תודה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2014עניתי ואמרתי שאין כל ביכוי להדבקה במכונים הללו על פי מה שאני מכיר ועל פי מה שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)