מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלה ממושכת - שאלה על זנים של hivאלמוני24/08/2014
שלום. בשנים האחרונות יש לי יותר נטייה לחלות, ובמשך השנה האחרונה יש לי מחלה רצופה עם תסמינים דמויי שפעת - צינון טורדני שמתגבר עם כל ירידה קלה בטמפרטורות או חשיפה למספר דקות למאוורר, שבזמן שהוא מתגבר מלווה בתחושה לא נעימה במפרקים בכתפיים ובעורף וגם באיבר המין (כמו בעיה בזרימת דם ולחץ להשתין), התגברות בדלקת אוזניים, תחושה של חוסר סבלנות וחוסר שקט, חום סאב פיברילי (לעתים מגיע ל 37.7/37.8). נבדקתי מספר פעמים לHIV, כולל כ10 חודשים לאחר המגע המיני ונשללתי - האם ייתכן שנדבקתי בזן פחות נפוץ של הוירוס? הבנתי למשל ש2% מהנשאים בעולם נדבקו בזן מקבוצה O (תת קבוצה של HIV1) שיש בעיה בגילויו. יש לציין שבדיקות הדם תקינות, לכן זה לא נראה כמו סרטן נניח; יש לי מס' גבוה של נוגדני EBNA EBV שזה גם חשוד (במהלך השנה ירד מ600+ ל500 וחזר ל600+). תרופה נגד צינון אלרגי בקושי השפיעה; השפעה הרבה יותר משמעותית יש לדקסמול סינוס, אבל גם זה אני מרגיש צורך לקחת כל שעתיים - ארבע שעות כבר לא מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה ממושכת - שאלה על זנים של hiv - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/08/2014התשובה הכוללת לסימני המחלה שאת המתאר היא-שאין לך HIV כולל הזנים האחרים, ושראוי שיראה אותך רופא פנימי טוב שמסוגל לבחון את התמונה הכללית. מאוד יתכן שמה שיש לך שה מה שנקרא Chronic EBV infection אבל שאת לא האפשרות היחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלמוני24/08/2014-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)