מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה אני מתחננתחרדה מאוד24/08/2014
רב הנסתר על הגלוי שלום דר, לפני כחצי שנה בגדתי בחבר שלי עם שני בחורים עם אחד במשך שנה והשני סתם פעמיים לאחר ששכבתי עם ה''סתם פעמיים'' שכבתי עם זה שאני בוגדת איתו שנה וחצי לאחר כמה ימים הוא התחיל לשלשל סליחה על התיאור ( פשוט השתין מהתחת במשך שבוע וחצי) מלווה בחום , זעה בלילה כאבי גרון ובלוטת לימפה לאחר בדיקות זיהו הליקובאקטר.. שאין שום קשר בין לבין התסמינים.. נבהלתי עשיתי בדיקות דם כלליות כי הבנתי שיש קשר בין איידס לבין הלימפוציטים ובאמת הלימפוציטים ירדו בצורה חדה מאשר שעברה 25% לעומת שנה שעברה 35 ו1.8 לעומת 2.8 עוד יותר נבהלתי הלכתי ועשיתי בדיקות hiv במשך שלושה חודשים כל חודש ויצאו שליליות לאחר מכן שכבתי עם חבר שלי שאני איתו 7 שנים 4 ימים אחרי ששכבתי איתו יצאה לו גולה בבית השחי ופריחה לא מגרת מתחת לעור ועיגול כחול מאוד מדויק מתחת לעור והוא לא קיבל מכה.. אחרי חודש התחילה לו שפעת עם שיעול חזק במשך שלושה שבועות שעברו לבד עוד יותר נבהלתיועשיתי עוד 3 בדיקות במהלך החצי שנה האחרונה הכל תקין סיפרתי לחבר מה קורה וגם הוא הלך לבדיקה אחרי 3 וחצי חודשים ויצאה תקינה אך כל התקופה הזאת אני סובלת מדלקות בפצעים שאני מגרדת עד זוב דם ומתנפחות לי הבלוטות כאבי גרון ואוזניים בלי סוף שלא מוצאים ממה הם גם בחודש הראשון היה בי ובבן זוגי נקודות אדומות בגוף ממש מסורטטות שבאו והלכו לבד לאחר כל זה נפגשתי עם רופאים מומחים לאיידס ברמבם שאומרים תשמעי כל מה שאת אומרת מכוון לאיידס אבל זה לא.. ולא נותנים לי לעשות בדיקות נוספות… אני עוקבת כבר חצי שנה אחרי הפורום שלך ומבינה שבאמת יש לך הבנה רחבה בתחום סליחה על ההודעה הארוכה אשמח לתגובתך האישית בנושא גם אם לאחר מכן אצטרך להפגש איתך בתשלום פשוט רב הנסתר על הגלוי בבקשה תייעץ לי תסביר לי מה אתה חושב אני כבר אובדת עצות. לאיזה רופא לגשת אילו בדיקת לבקש? בבקשה תנסה להסביר ולעזור לי. תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אל תתעלמו
חרדה מאוד25/08/2014דר/פרופ נו בבקשה תנסו לעזור לי למה להתעלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בבקשה תענו
חרדה מאוד25/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה צריך לעשות כדי לקבל יחס?
חרדה מאוד26/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה צריך לעשות כדי לקבל יחס? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/08/2014עניתי כבר בהרחבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחננת
חרדה מאוד26/08/2014בבקשה פרופ,' כתבת שפרטת אבל אין בפורום שוב תשובה ממך.. :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחננת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`08/09/2014על מנת להסיר ספק אני משיב לשאלותיך:
אין ספק שהדבר הבולט בתאורים שלך זה שאת בחרדה קשה מפני הדבקה באיידס אשר אין לה כל בסיס כפי שבצדק אמרו לך הרופאים מרמבם לאור הבדיקות החווזרות שעשית שהיו כולן שליליות.
לגבי התסמינים שאת מתארת-יתכן שיש לך מחלה וראלית לא מזוהה אבל ברור שאין זה איידס. יתכן מאוד שהתסמינים הללו קשורים במצב החרדה שלך.
לסיכום: ראוי שתלכי לרופא משפחה או רופא פנימי טוב שיבדוק אותך ויקבע האם יש מחלה או אין מחלה -ברור שלא איידס!! במקביל, ראוי שתלכי לטיפול נפשי כדי לשחרר אותך מן הפחדים הלא מבוססים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה אני מתחננת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/08/2014ממליצה שתתיעצי עם רופא המשפחה או עם מומחה למחלות זיהומיות כדי להרחיב את הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאל קטנה תודה רבה על העזרה
חרדה מאוד27/08/2014ד"ר להרחיב בדיקות לhiv או לחפש משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר? פרופ?
חרדה מאוד07/09/2014???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה דר מרגלית שאלה אחרונה
חרדה מאוד19/10/2014כשענית ממליצה לתאם עם זיהומולוג להרחבת הבדיקות.. לאזה בדיקות התכוונת? בבקשה אני כבר ממש סובלת! סליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחרדה מאוד
דני27/10/2014שלום לך,
היייתי מציע לך בנוסף לכל הבדיקות והחרדה שאת נימצאת בה לשקול להפסיק לבגוד בבן זוגך..
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מרגלית לא בפורום?
חרדה מאוד09/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאל קטנה תודה רבה על העזרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/11/2014המשך הבירור אצל רופא המשפחה
זה לא המקום לבירור בסך כל הרפואה הפנימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)