שאלה חשובה פרופסור בנטואיץ ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה פרופסור בנטואיץ ..
    DANI
    24/08/2014

אני חושש. הבנתי ממך שיש אפשרות להדבקה דרך בליעה ומעבר של הנוזל המדביק בושט שבלוע. אז חושש שאולי אם היו כמה טיפות של דם בנשיקה שהתנשקתי למרות שלא הרגשתי דם בכלל. אנא ענה לי על 2 השאלות למטה.

כששאלתי אותך אמרת פה בפורום שכמה טיפות אחדות של דם אפילו דרך הזרקה לוריד הסיכוי נמוך מאוד . כמו כן אמרת ש"לא נדבקים מטיפת דם גם אם היא נגועה"

1)ומה שאני שואל כעת זה מה התנאים או האם יש סיכוי כשהתנשקתי עם מישהי במשך 30 שניות (לא צרפתית) אם בלעתי כמה טיפות של דם ? (האמת שלא הרגשתי אבל לפעמים לא מרגישים אם זה ממש קצת דם) . האם בכל מקרה זה ממש מעט דם ובכל מקרה אין סיכוי כי אין מספיק נגיף?

2)אם באמת אין מספיק נגיף אז למה התכוון הפרופ' שאמר שאפשר להדבק בוושט בלוע? לכמות גדולה יחסית של דם שהייתי מרגיש בוודאות ? ( האם לצורך השוואה זרע למשל זה מספיק כמות נגיף להדבק בלוע בושט?לא קרה לי בליעת זרע מעולם אבל לצורך השוואה. )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה חשובה פרופסור בנטואיץ .. - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    26/08/2014

אין כל סיכוי להדבק מן הנשיקה ומטיפות הדם שאולי היו!!
    צריך כמות גדולה של דם או של זרע עם הרבה נגיף על מנת להדבק!!
    בסיכום אתה מודאג וחרד ללא כל הצדקה מפני שכך לא נדבקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו