בבקשה עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרו לי
    אנונימית
    27/08/2014

היי.. ביום חמישי שעבר עשיתי עגיל באף עם אקדח חד פעמי במכון פירסינג באישור משרג הבריאות אצל חבר'ה צעירים ונחמדים... ביקשתי עגיל בצבע כחול והפירסר הוציא אותו מקופסאת קרטון עם עוד הרבה קופסאות, הכל עבר בסדר רק שהעגיל אפילו שהיהבמספר של הכחול התברר כורוד! הוא אמר שזה כנראה טעות במפעל ומוזר מאד ושאלתי אותן פעמיים עם הוא היה סגור וסטרילי אבל המחשבה שאולי הוא לא כי זה מקרה באמת מוזר לא עוזבת אותי. עכשיו כמעט שבוע אחרי יש לי כאבי ראש, גרון וחום. האם יש לי סיבה לדאגה? בבקשה עזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרו לי

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

אנונימית
    28/08/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרט..

דני
    28/08/2014

שלום רב לך.. תסלחי לי אבל את חיה בסרט רע.. מה הקשר ואיך את מגיעה לאן שהגעת?
    יש כאן אנשים שבאמת זקוקים לעזרה ותמיכה ואת באה עם שטויות כאלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרו לי - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    28/08/2014

כמו שאמרו לך אין כל קשר וסיכוי בין מה שעשית והדבקה באיידס!!
    כאבי הראש וכו אינם מעידים על שום גבר חוץ מזה שאולי חלית בשפעת או במשהו אחר אבל לא באיידס!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להסביר יותר טוב בבקשה

אנונימית
    30/08/2014

אני נבהלתי כי הוא אמר שהטעות מאד מוזרה ונבהלתי שהעגיל לא היה סטרילי! ועכשיו גם התנפחו לי בלוטות הלימפה בצוואר ויש לי כאבי ראש מאד חזקים..... בבקשה התייחסו אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להסביר יותר טוב בבקשה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    07/09/2014

אמרתי וחזרתי ואמרתי שאין כל סיכוי להדבק באיידס בנסיבות שתארת בין אם העגיל היה סטרילי או לא. כל השאר זה בראש שלך מפחד שלא קשור במציאות ובעובדות . אם את ממשיכה לחשוש מאיידס את צריכה ללכת לטיפול נפשי שישחרר אותך מזה מפני שאין כל סיכוי שכך מקבלים איידס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו