שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    מודאג
    03/09/2014

ליפני 4 שבועות בערך הייתי עם איזה מישהי מהבסיס ונקרע לי הקונדום(יש לי מנחוס עם קונדומים, ליפני 7 חודשים שכבתי עם תיירת מהונגריה ונקרע לנו הקונדום ולא שמתי לב דיי הרבה זמן ונכנסתי לסרט רע שאני לא מאחל גם לשונאים שלי עד שנבדקתי) אבל הפעם באמת לזמן קצר עד שהוצאתי לא יותר מחצי דקה והבחורה ששכבתי איתה אמרה לי שהיא תרמה דם בערך 3-4 חודשים ליפני שהיינו יחד וכנראה שהכל בסדר עם זה כי לא אמרו לה כלום, והיא עשתה סקס בלי קונדום רק פעם אחת מאז וזה היה שבוע ליפני שהיינו יחד היא שכבה בלי קונדום עם איזה טייס שמשרת איתה בבסיס ובסופש הקודם בזמן שעברו 3 שבועות מהיחסי מין שלה עם הטייס(ושבועיים אחרי היחסי מין איתי) היא אמרה שהיא לא מרגישה טוב והיא חושבת שהיא התקררה מהמזגנים, לא ייחסתי לזה חשיבות וזה דיי היה הגיוני אבל בסופש האחרון אחרי שעברו לי 3 שבועות מהיחסי מין איתה גם אני הרגשתי לא הכי טוב והרגשתי אותו דבר שגם אני התקררתי ממזגנים או משהו כזה, לא היה לי חום או פריחות או התנפחות של בלוטות לימפה כמו שקראתי שיש למי שמרגיש תסמינים כמו של שפעת אחרי ההדבקה אבל דיי הרגשתי את זה מגיע 3 ימים לפני, כאילו אני עומד ליהיות חולה.
    וחלפה בראשי המחשבה שאולי אם זה אותו סוג נגיף לשנינו אז הגבנו באותם תסמינים, אני יודע שכל אחד מגיב שונה ויש כאלה שמרגישים שפעת ויש כאלה שלא מרגישים כלום אבל זה היה נראה לי מוזר ששנינו הרגשנו אותם תסמינים אחרי אותה תקופת זמן מהיחסי מין.. עכשיו אני יודע שהסיכוי שהיה לטייס הזה משהו נמוך והזמן חשיפה שלי אצלה לא עלה על דקה וגם זה בהגזמה אבל זה כרגע הדבר היחיד שמטריד אותי בכל העניין הזה ובאמת קשה לי למצוא לזה הסבר הגיוני.. באופן כלל השאלה שלי היא אם 2 אנשים שונים יכולים להגיב באותם תסמינים אם נניח ונדבקו באותו סוג של הנגיף.
    מקווה שלכם יש הסבר הגיוני לזה ומצטער שוב אם אני חופר.. נמאס לי שמאז המקרה הראשון ליפני 7 חודשים כל דבר כזה מכניס אותי לסרטים של אלוהים ישמור אלה דברים שליפני המקרה הראשון בכלל לא הייתי מייחס להם חשיבות בכלל ועכשיו זה גומר אותי מדאגות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    07/09/2014

כל הסיפור שלך בעצם הזוי ואין סיכוי ממשי להדבקה. מה שברור שמאז המקרה הקודם אתה בחרדות מאיידס ולכן אני מאוד ממליץ שתלך לטיפול פסיכולוגי על מנת להשתחרר מזה כך שלא יהיה לך סיפור עם כל פעם שתשכב עם בחורה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו