hiv .condiloma

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hiv .condiloma
    אלמוני28
    12/09/2014

שלום. אני מטופל באייסנטרס וטרובדה.. הטיפול עובד טוב כבר שלוש שנים.
    לפני הטיפול הייתה לי אקזמה ( יבלות) בפנים. בכל פעם הייתי צורב אותם אצל רופא עור עם חנקן נוזלי עד שנעלמו לחלוטין.
    לפני כשנה וחצי חליתי בהוצקין לימפומה ועברתי טיפול כימי וכיום הכל בסדר.
    מאז לאחר כמה חודשים ( מהטיפול הכימי) הופיעו לי קונדילומות גדולות בתוך פי הטבעת ועברתי ניתוח כריתה. לאחר חמישה חודשים מאז שוב מופיעים לי קונדילומות קטנות על פי הטבעת וגם מתוך פי הטבעת הקטנות שלא הורדו בניתוח גדלו ואני ממתין שוב לניתוח. במרפאת האיידס עשיתי ביקורת שיגרתית והוירוס בסדר. המליץ לי הרופא להתחסן בחיסון לפפילומה שנקרא גרדסיל. למרות שחיסון זה ניתן עד גיל 26 הרופא המליץ לי לעשות את סידרת החיסונים הללו וכן אמר שזה יכול להשפיע על סוגי הוירוס בעתיד וגם לקיים.
    האם זה בסדר? האם זה יעזור למערכת החיסונית להתגבר על הקונדילומות?
    אם אני מטופל hiv מדוע חזרו הקונדילומות מאז?
    מבולבל..
    הבנתי שזה שכיח אצל נשאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hiv .condiloma

הוספת תגובה

• hiv .condiloma - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    17/09/2014

מה שהציע הרופא נכון וכדאי להתחסן מאחר שהראו כי גם אצל מי שיש לו קונדילומות חיסון יכול לעזור בהעלמותן.
    לגבי הסיבות לחזרת הקונדילומות-נשארים פגמים בתגובה החיסונית גם כאשר הטיפול האנטיויראלי מצליח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו