חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    רוני
    09/10/2014

היי עידו נראה לי שיש לי פוביית איידס,אני לא מקיימת יחסים אך שאני מכירה גברים בגלל חוסר המין אני נגררת לסיטואציות מיניות כמו חיכוכים של איברי המין או מין אוראלי ,קרה לי מקרה שבחור שפך לי על העין את הנוזל שלו ונכנסתי להיסטריה כתוצאה מאוננות הדדית ,בחור אחד ירד לי מספר פעמים האם זה סכנה לי או לא?(אני אישה),היה לי חבר שחדר אליי לדקה בערך ללא שפיכה,והיו כמה גברים שרק התחכחתי איתם והם גמרו בחוץ ללא חדירה,במידה ויש חדירה ללא קפיכה או עם שםיכה ריך נדבקים ?ובעניין הדבקה עם דם אם נניח מישהו ציחצח שיניים ויצא לו דם ואז התנשקנו או מישהו שעבר עקירה ושתיתי מהכוס שלו יום אחרי זה מדבק ?ואם שמתי שפתון של מישהי שקילפה את השפה ודיממה וישר שמתי אחריה ?אם אכלתי מכפית של מישהי אחרי עקירה ?האם כל מה שכתבתי פה מדבק ?אני ממש בחרדה יומיומית מכל הסיטואציות בעיקר מהחיכוכים אני ישר בחרדה שגבר נוגע בי עם איברו באיבר שלי ונלחצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    15/10/2014

מכל מה שאת מתארת אין כל סכנה להדבקה. לעומת זאת רצוי מאוד שתלכי לטיפול נפשי בגלל החרדות העצומות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו