בדיקת viral load

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת viral load
    טל
    19/10/2014

היי פרופסור בנטואיץ'! היו לי כמה מקרים של יחסי מין לא מוגנים עם גברים, והמקרה האחרון היה לפני יותר מ-8 חודשים. עשיתי בהדסה בדיקות קומבו עד 6 חודשיים אחרי המקרה האחרון וגם בדיקה מהירה 2.5 חודשים לאחר המקרה האחרון וכולן יצאו שליליות אבל אני עדיין לא רגועה. קראתי הרבה באינטרנט וגיליתי שהיו מספר אנשים בעול שנדבקו באיידס אבל התוצאה של בדיקת הנוגנים שלהם יצאה שלילית. בנוסף יש לי המון המון תסמינים שחלקם עברו אבל חלקם עדיין קיימים (עייפות כרונית, כאבי שרירים, לשון לבנה, כפות ידיים שורפות, פצעים בפה ועל הלשון, פצעים על הקרקפת ועוד). אני ממש מודאגת שנדבקתי ואני יוצאת שלילית כי הגוף שלי לא מייצר מספיק נוגדנים/אנטיגן ואני ממש רוצה לעבור את בדיקת ה-viral load כדי להסיר ספק מליבי אחת ולתמיד. האם יש איזשהי אפשרות לעבור אותה היכנשהו בארץ עם עדיפות לירושלים ול אביב למרות שלא משתמשים בה בארץ לאבחון נשאות??? בבקשה אל תגיד לי שאני לא נדבקתי כי בהחלט רוב הסיכויים הם שלא נדבקתי אבל עדיין קיים אחוז קטן וזה ממש ממש מדאיג אותי כבר חודשים! תודה רבה רבה ואודה לך אם תענה תשובה מפורטת ככל האפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת viral load

הוספת תגובה

• לא עונים לי

טל
    26/10/2014

מקפיצה, בבקשה אם אפשר לענות לי במהרה. אני בלחץ!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב.. חייבת תשובה!!!!!!

טל
    09/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת viral load - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    12/11/2014

אין מצב שנדבקת ולא פיתחת נוגדנים
    בכל העולם בדיקת הקומבו היא הבדיקה הסטנדרטית לזיהוי הדבקה בנגיף

אין כל סיבה לבצע בדיקת עומס נגיפי שתעלה לך בכסף רב ותהיה שלילית מאחר ולא נדבקת !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו