איפה עושים בדיקת איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה עושים בדיקת איידס
    ירין
    20/04/2008

שלום אני לפני שבוע חזרתי מתאילנד ואני רוצה לעשות בדיקת איידס איפה אני יכול לעשות את הבדיקה במקום שישמור על סודיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה עושים בדיקת איידס

הוספת תגובה

• בדיקות איידס

ד''ר ננסי אגמון לוין
    21/04/2008

ירין שלום,
    בדיקות איידס הינן תמיד "סודיות". אך אני מבינה שאינך רוצה לפנות לרופא משפחה לפיכך אתה יכול לפנות לכל אחד ממרכזי האיידס (לא ציינת היכן אתה גר - אבל יש מרכז ברמבם, איכילוב, תל השומר,מאיר, קפלן, הדסה וסורוקה) במרכזים הללו צריך להציג תעודת זהות אך הבדיקה ניתנת אך ורק לך. - להערכתי כל המרכזים בחופשת פסח ולכן הבדיקות יבוצעו רק לאחר הפסח.
    בדיקה ניתן לבצע גם בוועד למלחמה באיידס.
    כל המרכזים ותאריכי הבדיקות מופיעים באתרים השונים, וגם באתר זה, אם תחזור אחורה תמצא קישורים מתאימים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קישור למרכזים לבדיקות איידס

ד''ר דניאל אלבירט
    21/04/2008

[a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=29&catId=64&PageId=349' id='link']מרכזים לבדיקות איידס בישראל[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו