מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף בבקשהמוטרד מאוד03/11/2014
הייתי בעיסוי ללא מין אלא עיסוי מקצועי הייתי בלי חולצה ובגב יש לי מן פלולות כאלה קטנות מעור. המעסה תלשה לי את אחד מהם וירד לי קצת דם. היא נגבה אותו עם נייר סופג וישר המשיכה במסאג בגב עם שמנים. אני מפחד נגיד שהיה לה דם ביד. ושהדם שלה נגע בפצע שלי...מתי להיבדק הכי מוקדם? ומה הסיכון שלי שנדבקתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עונים כאן???
מוטרד מאוד04/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמוטרד
Bio09/11/2014שלום, כדי שתתרחש הדבקה צריך מספר דברים:
1. האישה צריכה להיות נשאית, ובעיקר לא מטופלת בקוקטייל (סיכוי נמוך מאד, לא?)
2. האישה צריכה לדמם עם פצע פתוח ושותת דם ולך גם צריך להיות פצע פתוח עם דם
3. חיכוך בין שני הפצעים
מה הסיכוי שזה יקרה?
הכל חרדה שלך, אם היא היתה נפצעת ברמה כזו היא לא היתה ממשיכה לעשות לך עיסוי, ואתה היית רואה את ידיה מדממות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/11/2014אין כל סכנת הדבקה על פי התיאור המפורט שנתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)