מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קומבו מהירהנווה05/11/2014
שלום
אני בחו"ל בארץ מערבית, ולפני 46 יום קיימתי מגע מיני לא מוגן.
הלכתי כאן לבדיקה במרכז לבדיקת איידס וערכו לי בדיקה מהירה שלטענת הבודק היא גם בדיקת קומבו.
התוצאה יצאה שלילית.
לפי מה שקראתי בדיקות מהירות ובכללם בדיקת הקומבו המהירה (שהבנתי שאין אותה בארץ), הן לא אמינות כמו בדיקות הקומבו הרגילות.
האם כל זה נכון? האם ניתן לסמוך על בדיקת קומבו מהירה לאחר 46 יום?
האם עלי להיבדק שוב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה פרופסור תענה לי לגבי הבדיקה
נווה10/11/2014המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו מהירה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/11/2014בדיקת קומבו הינה בדיקה אמינה ובודקת נוגדנים ואנטיגן כאחד
הבדיקות המהירות כגון אורקויק הנעשות בדם או ברוק בודקות רק נוגדנים כפי שנעשה בבדיקת Elisa.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, אבל
נווה12/11/2014אז האם בדיקת קומבו מהירה (שלהבנתי איננה בשימוש בארץ) היא אמינה לאחר 46 יום? כי קראתי שהיא לא אמינה כמו בדיקת קומבו רגילה. מה את יודעת על הנושא?
תודה רבה על ההקדשה מזמנך וסליחה על ההצקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, אבל - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/11/2014לא מוכרת לי מערכת קומבו מהירה
בארץ נמכרות ערכות מהירות שהן כמו אלייזה, מזהות נוגדנים בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה בחול אכן בודקת אנטי
אמיר16/11/2014הבדיקה המהירה בחול אכן בודקת אנטי גן ואנטי בודי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)