מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששרוני06/11/2014
שלום,
שלשום קיימתי יחסי מין מוגנים עם בחור שאיני מכיר, בשלב מסוים נקרע לנו הקונדום וישר הפסקנו!
בברור עם הבחור הוא עשה בדיקה אחרונה לפני 7 חודשים (שלילי), לטענתו לא קיים יחסי מין לא מוגנים אך הוא אינו שולל מקרה בו נקרע קונדום בתקופה זועם אחר כי הוא פשוט לא זוכר.
אני חושש מאוד ולא יודע מה עלי לעשות?!
חשוב לציין כי שנינו לא גמרנו בסוף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה שלי
Bio09/11/2014שלום רוני,
אם הוא אכן יצא שלילי, מה הסיכוי שנדבר בדיוק לפני שהכיר אותך? ועוד שהשתמש באמצעי הגנה? סיכוי אפסי נכון?
אני אומר לך את זה בגלל שהחרדה משתלטת אז אנחנו לא תמיד מצליחים לחשוב בהגיון.
אני מציע תמיד לכל אחד לעשות בדיקת HIV, היום היא בחינם וכל כך קל לעשות אותה!
(ועל הדרך לבדוק עוד מדדים חשובים בבדיקת דם כמו ברזל, כולסטרול LDL וכו'...)
אז אני מציע שכדי שתרגע תעשה בדיקה, למרות שאתה בריא לחלוטין, ותחליט שאתה לוקח אחריות ואם חדירות וסטוצים גורמים לך להלחץ- אולי שווה לעבור למתכונת אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/11/2014כל מגע מיני בין גברים שייך לקבוצת סיכון משמעותית גם בישראל.
בדיקה שלילית לפני 7 חודשים לא נותנת מן הסתם מענה לגבי מצבו ביום הארוע שהיה בינכם. תוכל לפנות לחדר מיון עם עוד לא עברו 72 שעות, לבקש טפול מונע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)