חשש להדבקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להדבקה
    אורי
    10/11/2014

לפני כחודש וקצת שכבתי עם בחורה ללא קונדום . כן סמכתי עליה מרוב טיפשותי,לאחר חודש הבלוטות לימפה שלי התנפחו בצוואר , צינון קל , ופצעים\פריחה באיזור הבטן התחתונה .. יש לציין שלא היה לי חום או הרגשה של חולשה באף שלב ועד עכשיו מרגיש מצויין אך עדין עם צינון קל ובלוטות נפוחות
    שהתקשרתי לשאול אם יש לה איזהשהו מחלה שאני צריך לדאוג ממנה היא התחמקה מהשאלה ולא הסכימה לענות לי או ללכת איתי לבדיקות ..
    הסקס היה ואגינלי בלבד לא ראיתי דם או חתכים מיוחדים על האיבר שלי .. אני יודע שהדרך הכי טובה וגם מה שתייעצו לי זה פשוט ללכת לבדיקה ולסיים עם זה אבל אני חושש רציתי לדעת האם הסיכויים שקיבלתי איידס הם גבוהים ? למרות שאינכם מדברים על הסיכויים אף פעם אני מקווה שתצליחו להרגיע אותי כי אני לא מסוגל ללכת לבדיקה מהפחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להדבקה

הוספת תגובה

• היי אורי

דנה
    11/11/2014

אני הייתי באותו מצב כמו שלך וגם לי היו תסמינים והתחלתי לקרוא באינטרנט ולהתמלא בפחדות וחששות ולחשוב שהחיים מבחינתי נגמרו. אז זהו שלא. הלכתי ונבדקתי בקופת חולים לאחר כ-3 חודשים כי הבדיקות הן עדכניות רק אחרי תקופה זו (זמן מינימלי לגוף ליצירת נוגדנים במידה ויש איידס). את התשובות קיבלתי לאחר כמה שבועות, יצאו שליליות ומאוד שמחתי לקבל את חיי ביזרה כביכול. כפי שידוע לי יש גם אופציה שתעשה זאת דרך האגודה למניעת איידס או מכון פרטי תוכל להיבדק אחרי 3 שבועות בערך (תצטרך לברר מדוייק כי אני לא זוכרת) ואת התוצאות ניתן לקבל כבר באותו היום. לא חשוב מה אתה חייב להישאר אופטימי ולקוות לטוב אחרת אתה מדרדר את עצמך מבחינה נפשית ונכנס לסטרס ולפחדים שלא טובים לאף אחד. עם כל הקושי והפחד קום ותיגש לעשות בדיקה לאחר שתברר אחרי כמה זמן ניתן לגשת ולעשות אותה, קח איתך חבר טוב שיתמוך בך ואני מאוד מקווה שיהיה בסדר ושזו תהיה פעם אחרונה שלך שאתה שוכב עם בחורה שהיא לא בת זוג קבועה מבלי שהיא נבדקה. בגלל טעות אחת וכמה דקות של הנאה אפשר לשלם לכל החיים. קח את מה שקרה לך כלקח ותהיה אחראי כרגע על בריאותך וגש לעשות בדיקה כשיתאפשר וכך תסיר את הפחד מליבך. בהצלחה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דנה!

אורי
    11/11/2014

עזרת לי מאוד והצלחת טיפה להרגיע אותי עד כמה שזה אפשרי :)
    אני מקווה מאוד שהטעות הקטנה הזאת לא תעלה לי בחיים שלמים ..
    פשוט רציתי לדעת עד כמה זה קל להידבק באיידס והאם הסיכויים הם לטובתי ? ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש להדבקה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    12/11/2014

ראשית יש סיכוי להדבקה
    שנית עבר כבר הזמן לטיפול מונע לאחר חשיפה
    תעשה בדיקת קומבו אחרי 3 שבועות ושוב אחרי 7 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו