דחוף בהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בהול
    אלי
    11/11/2014

אני בחרדות של ממש חושב שאני הולך למות אז ככה שכבתי עם נערת ליווי ברומניה הייתי קצת שתוי עשיתי איתה סקס עם קונדום וגם אוראלי עם קונדום כנראה בזמן הסקס היא נפצעה וירד לה דם ושהוצאתי אותו היה לי דם על הסוף של האיבר מין אלוהים שונא אותי מה עושים ?? שמרתי על הכל האם יש סיכוי להידבק ככה
    ועוד דבר שאני עוד יותר חושש היא הוציא לי את הקונדם ניגבה את הטיפות דם עם טישו ומשכה את הקונדום ואולי זה נגע בקצה הפין שלי הדם מהטישו
    פליז תשובה
    אני ממוטט
    יש סיכוי כלשהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בהול

הוספת תגובה

• תשובה ממני

Bio
    12/11/2014

שלום, אני לא האחראי כאן אבל כן אייעץ לך
    מתי הארוע קרה אגב? בקשר לסיטואציה שתיארת, היית עם נערת ליווי ברומניה, השתמשת באמצעי מניעה, מעט נפצעה ואולי (!) מעט נגעה בך אחרי עם קצת מהדם- התאור הזה כלל לא נשמע כסיכון להדבקה, גם העובדה שהיא נערת ליווי לא אומר בכלל שהיא נשאית, הסיכוי למעשה הוא נמוך נערות כאלה משתמשות באמצעי הגנה. תוסיף לכך את העובדה שכדי להדבק היה על איבר המין שלך להיות עם פצע פתוח ומדמם, לשפשף עם פצע פתוח ומדמם אחר של נשאית וגם אז כלל לא בטוח שנגיף מועבר. תחשוב על זה שאם אתה חולה בשפעת ואני לידך ואתה נוגע בי האם זה אומר שאני אדבק? ממש לא, ולרוב זה גם לא קורה שאנחנו ליד חולים, (כמו למשל שמחכים בסופרפארם בתור)

אני מבין שאתה בחרדה וקודם כל תדע שלא משנה מה חרדה לא עוזרת בכלום.
    ביחוד בנושא שהיום כבר כלל לא מהווה סכנה כמו בעבר!
    אתה בטוח תצא שלילי, בטוח, אני ראיתי עשרות שאלות כמו שלך וגם יותר מכך שהרופא אמר שאין סיכון. אבל כדי להרגיע את החרדה אתה תרצה להבדק אני מניח, אז דבר ראשון שתדע הוא שאתה שלילי, דבר שני זה תקבע לך בדיקה בזמן החלון המתאים (קומבו ניתן לעשות מוקדם או ELISA יותר מאוחר) ותבטיח לעצמך לא לעשות יותר דברים כאלה! לא עדיף למצוא זוגיות אם זה מלחיץ אותך?
    אני מדגיש שוב שהבדיקה שלך תצא שלילית, תעשה את זה רק כדי להרגיע את החרדה ולפתוח דף חדש
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ותשובה

אלי
    12/11/2014

האירוע קרה לפני שבוע כמה זמן לחכות ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף בהול - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    12/11/2014

אם היה דימום על איבר המין המשמעות שלא היתה הגנה של ממש עם הקונדום.
    אם עדיין לא עברו 72 שעות ממליצה לגשת לחדר מיון ולבקש
    PEP

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ??? רוצה למות

אלי
    12/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר חייב לדבר איתך טלפונית

אלי
    12/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר מרגלית תשובה בבקשה

אלי
    12/11/2014

היה דם סוף איבר המין ליד האשכים !!!!!
    הקונדום חצץ !!!!
    לא נפל ולא נקרע
    רק כאשר היא ניגבה עם טישו את הדם היא הורידה את הקונדום
    ואולי הפחד שלי שזה נגע בקצה הפין
    התייעצתי עם מלא אנשים כולל דר מומחים בתחום ואמרו לי אל דאגה
    רק את ממש נלחצת אותי
    אולי לא הבנת את הסיטואציה נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו