מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רק רוצה לשתף אתכם בפורום....רועי19/11/2014
חברים יקרים!
לפני כשנה וחצי הכרתי בחור בברלין.מדובר בבחור אינטליגנטי, חכם, יפה תואר עובד במשרה ניהולית בכירה בהייטק. לאחר בוקר ממושך של הכירות בברכה, הצעתי לו להגיע אלי למלון להמשך בילוי. הוא נראה לי בחור שבהחלט עם ראש על הכתפיים. הנני נוהג לקיים סקסי בטוח תמיד!!! מעולם לא קיימתי מין אנאלי. הבחור הגיע אלי בערב. ומה שקרה זה שהוא מצץ לי וזהו!! לא ירדתי לו ולא הייתה חדירה!!! 10דק לאחר הסקס שאלתי אותו אם הוא חיובי והוא ענה לי שכן!!!! קפאתי במקום!!! נשטפתי זיעה קרה!! לא ישנתי כל הלילה. התרוצצתי בין בתי חולים בברלין לדעת מה לעשות. רופאה אחת יצרה קשר עם הבחור שענה לה שהוא מטופל. כולם ענו לי שיש סיכוי להדבקה קלוש ביותר אך לא אפסי!!! זה לא הרגיע אותי.
חברים יקרים! אני מספר לכם את זה מנסיון אישי של גבר שעבר את הסיוט של החיים שלו. חלום בלהות!!! ראיתי כבר איך אני נפרד מכולם.
תודה לאל בסוף הבדיקה יצאה שלילית!!!
הבחור שכינויו ביו בפורום זה ופרופסור בנוטואיץ היחידים בעולם הזה שהגיעו אותי. שום דבר בעולם לא שווה את את הסיוט הזה שלעולם לא יישכח.
לכן תעשו טובה לעצמכם ותשתמש בקונדום גם במין אוראלי. לתוצאת הבדיקה אין צבע אפור אלא שחור או לבן.
לאלו שנוסעים לברלין תנקטו זהירות כפולה! העיר מוצפת נשאים והסקס שם לרוב אינו זהיר!!!
גם מי שנראה לכאורה הכי לא נשא הוא בהחלט יכול להיות חיובי!
הרבה בריאות לכולכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמח מאד שעזרתי לך!
Bio19/11/2014וידעתי כבר בהתחלה שאין מצב שנדבקת. שמח שחזרת לחיים ושהסיוט שלך הסתיים,
עכשיו תוכל לא רק להזהר בעצמך אלא גם להעלות את המודעות לאחרים שנמצאים במצב שהיית...
רק בריאות ואושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי-סיוט שנגמר!!! תקראו!!!
רועי20/11/2014מקרה בהחלט אמיתי!!!
תודה רבה לך ביו!!! אתה מקסים!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)